Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vide se tablice ja bih mu oduzeo i auto i vozacku
Bosnjaci su kamikaze, pokretne rakete na cesti
ko ima nekog prijatelja iz saobracajne policije...on ce mu se povjerit da im najvise problema prave uhljebi iz osa...kada ih zaustave radi brze voznje ili prolaska kroz crveno...iz auta im drma muzika zjenice im prosirene i obavezno jedna silikonusa u minjaku (agentica) na prednjem sjedistu...i pocnu galamiti...nemoj da zovemo sefa da otkaz dobijete...mi smo na tajnom zadatku...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Žuri na Večer poezije
Mozda mu se prisralo pa zuri u halu
Da nije ukrao 2KG iz Zdrave vode
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Haj što će on poginuti, al' će budala sa sobom povući i nevine živote
Neki krembil lokalni garant
Dobro okay preticao je,ali opet treba se utvrditi zbog cega,mozda ima neku hitnu sutaciju tipa u Bolnicu i sl...
sve bih ja ovo javno vijesao da vise kao plakati,da opominju narod.
ih da mu je odozgo izlećelo auto ne bi valjao ni za Zuhdije
Pa dobro, šta, lagano
gini stoko samo druge ne ubijaj
I onda kad zijani ovakva budaletina na sve strane frca od RIP-ova
Svakodnevnica. Netreba ti snimak da vidis ludake za volanom. Samo izades van i stanes kod bilo koje ceste, te za nekih 10 -20min barem jedan ludak ce se pojaviti.. Odavno sam prestala zaliti i komentarisati kad neko zavrsi u zidu, banderi, kanalu itd.
Osim uzimanja vozačke , kazne i plijenjenja auta, obavezno na pregled kod psihijatra!
Hahah ma daj smjesni ste, sta ocekujes kad nemas drzave
Ne savjesni, on je savjestan u potpunosti, covjek ima interview za posao u pokopnom drustvu...
Kod mene drug u Švedskoj preticao u tunelu,uhvatili ga 20 kilometara nize on kontao ode vozacka i kazna 2.000 eura.Kaze nisu ga kaznili uopste odmah ga policija odvela kod psihologa i psihijatra.Bio 15 dana na posmatranju u onoj bjeloj sobi da vide jeli normalan.Pustili ga tek kad je rekao da je sa Balkana i dali mu neke tablete non stop spava.
Opasna vožnja preticao u tunelu za zatvora.Sreca pa nije opasna voznja drzis mobitel u ruci vozis jedno 90 i snimas to nije opasna voznja.
Pa jedino nam je ostalo da u tunelu preticemo. Gdje god kreneš ograničenje 50, gdje god kakvog pravca puna linija, i na kraju pravca il je radar il čeka gospodin da uzme reket.