Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@TO . staje dezertercino sta bulaznis . jesil tu informaciju pokuso u prvoj minhenskoj.. Je bo li ti sulejman tihic mamu a ti njemu i mamu onu smrdljivu i sve mu ostalo sto ima .
Kaze jedan: \"Vec ste se poceli sprdati smrcu jadnog covjeka\". Kazem ja: \"Kako se neces sprdati kad vidis ovakav naslov\". Jeste vi sastavili oko plota, Bosnje???
@dario kakva ba crna holandija i svedska yebem te umateri.... zivim u domovini bh....
Drekovic je momke bez potrebe slao u smrt... A je li umro u Sarajevu ili Visokom. Ma ja, sve je to isto...E moj sarajevo-x portalu!
@frenk de tenkre jarane jel to ti pucas iz Holandije ili iz Svedske? hehehehe ti mozes samo ubit onog crnca sto ti jase mamu cim babo ode na poso...
Kakvi kretenski komentari, svast na ovom internetu
Sta kazu zadnje vijesti, jeli nam Ejup pronasao kofere?
zavrsicemo poso generale i pobiti sve hrvate.....vidjeces
zrtve mu oprostiti nece !
Neka mu Allah dž.š. oprosti grijehe i uvede ga u lijepi Dženet. Amin. A dušmani, šta očekivati od dušmana, pa zar su u ratu bili bolji... Lajaće kao što i laju, njih njihova plata čeka kod Gospodara svih svjetova.Amin.
Nek mu je rahmet duši!
1 zlikovac -
Hajmo ustase razlaz pod kamen
Ramize sjeti se sada sredisnje bosne i svojih zlodjela !!!
Jel ovo bosnjacka politika pomirenja. Za zlocine nad hrvatima se sudi nakon 17 godina i ceka se da umru prirodnom smrcu !!