Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je ovaca biče i vune.
Mater vam hebem
Gdje je to Automatik, da nije SDA ukinuo njegovu "pomoc"?
Nista bez Čove.
@Tehnicar Treba ovog krepalog alkohoricara birati za hrvatskog clana predsjednistva.To nece Cova uzeti za zlo i nece nas hebavati. Moj Bake , nisi ti ogranicen, ti si neogranicen. Hebo li te taj klosar krepali. On ni za qurac nije, a samo si sa njim nemir napravio.
kjak se bjat zovut
Da bogda da vladaju milion Godina. Tako nama treba. Necemo na izbore I kad izademo opet ih zaokruzimo.
Pametan se seli. A BiH ce postati odlagaliste nuklearnog otpada i koja budala koja ostane. Prokleti penzioneri bili koji ih izabra.
Samo u BiH od izvora dva putica vode na 3 strane.
Kakav narod imaju, ne moraju se sekirat hoće li ostati na vlasti ni narednih 20 godina 😋
Mi imamo 3 prijestonice u praksi. 1. Sarajevo 2. Banja luka 3. Mostar i 4. Za razervu Brčo distrikt.
Dabogda se zivi raspadali hebem te zemljo na sta smo spali
@Pusikaru Na tri retarda i krepalog Sejdu :)
Baketu balisku -čovi šokačko škutorsku- Kme-Dodi četničku a pošto nema nikšića njemu bezbožničku a fahraonu fahraonsku. Smrt i zatvor glodarima a sloboda zarobljenicima ovih govana nabrojanih koji su ovu zemlju ovog napaćenog naroda tijesnu napravili...
Evo ih opet zajedno.
tri krmka
H..bo vas onaj ko vas izabra
Sve ovo Vučić zateže, napravi problem u BIH preko svog punoglavca Laktašenka onda od evrope traži neke ustupke vezane za Kosovo da on pomogne u riješavanje problema u BIH, tako je uradio i s referendumom izglasali ga poslije po njegovom naredjenju Dodik poništio referendum....ćao