Dan mladosti u Sarajevu
0
Omladinci proslavili Titov rođendan
Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I vazda, iz godine u godinu, istog dana... ispred Tite vatromet, a u Tuzli tuga. Znal uopste ova omladina sta je bilo u Tz na jucerasnji dan prije 16 godina!?
sta ce jadna djeca...moraju zivjet sa nacistima, prevarantima, lopovima
Ne volem zatucane, gratis, kravatase, hipohondre sto se plase da dobiju rak od razmisljanja... Smrt fašizmu i nacionalizmu, sloboda narodu! Živio drug Tito, jer čuvaćemo njegovo djelo i ići njegovim putem (očito je da su mnogi skrenuli ).
omladini nije bitno šta se slavi, dan mladosti, dan rada, dan žena, dan planete zemlje, dan čega god, uključujući i sve vjerske praznike... bitno je samo da se čovjek dobro u b i j e i bar za kratko vrijeme ne vidi svo sranje oko sebe, a ko je bio tito, šta je bajram itd. to mlade baš i ne zanima puno. ovo i nije nešto novo da se omladina svakom prilikom u b i j a, nije to ništa posebno.
po.s.e.r.em vam se u te pionirske kapice,j.e.bo li vas Tito i svi partizani, ko.munjare s.m.rdljive
Jedva dočekali džahili da se ponapijaju, nadrogiraju i da se drolje poskidaju gole...
TUZLA NEMA VEZE SA DANOM MLADOSTI! PUNO JE DATUMA KOJI SU DATUMI NEKIH TRAGEDIJA... TREBA SE OBILJEZITI I SJETITI SE, AL ZIVOT IDE DALJE! TREBA SE I VESELITI! ZIVIO DAN MLADOSTI
Majko mila koji idijoti. Ma nabijem i vas i Zagoračkog krmećara!
Jasno mi je zašto srpski i hrvatski nacionalisti mrze Tita.Prije svega što im nikad nije dozvolio podjelu Bosne i zato što su upravo hrvatski i srpski fašisti činili 80% zatvorenika na Golom otoku i dr. sl. zatvorima(za one neinformisane :Šešelj je 70-tih god.boravio na tom \"divnom otoku\").Ali zašto ga mrze Bošnjaci i BH patriote(na svu sreću ne svi)?????Ponavljam nije dozvolio podjelu Bosne,ubio Pavelića I Dražu,u njegovo vrijeme Sarajevo je od obične mahale postalo metropola,Tuzla i Zenica postale urbane sredine,izgradio na stotine fabrika,privrednih giganata(Energoinvest,Pretis,Zrak,Šipad,na desetine rudnika u Banovićima,Tuzli,Zenici,Kaknju itd. itd.)Elem....70-tih god. stopa nezaposlenosti je bila manja od 5%,besplatno liječenje i školovanje, a balavci s pištoljima i noževima nisu ni postojali....ŽIVIO DRUG TITO i... STOKO: nemojte učiti historiju iz Avaza nego pogledajte činjenice
Komentari na SarajevoX-u = lijep i moderan nacin da se cuje i glas seljaka!
MA GU+IO VAS FAHRUFIN I MUSTAFA TITO JE LEGENDA
ma sta se vi ogradjujete od komunizma i tite i pljujete o tome kad pojma nemate kako je bilo?? Kad kazete ima li ko normalan mislite li na ljude koji podrzavaju liberalnu demokratiju kao sistem u poredjenju sa ostalim? niste vi ni svjesni sta govorite i sta branite.. nije ni titin sistem bio savrsen ali boga mi nije ni ovaj. ako mislite da ste sad iole slobodniji nego tad grdno se varate. tad si bar znao sta smijes sta ne smijes a danas te prave glupim namecu ti nesto savrseno ustvari je to samo novi sistem eksploatacije... no dosta o tome, ja sam bila sinoc na ovoj proslavi i ne pijem nikad pa nisam ni sinoc a uostalom ne vidim u cemu je problem sto je neko pio :S nista se nije lose desilo sve super raja bila, uglavnom alternativci i dosli se druziti i slaviti iz gore navedenih razloga..
K.r.e.t.e.n.i . g.l.u.p.i nacionalistički kada ćete shvatiti da ta petokraka nema nikakve veze sa JNA u vrijeme Tita i onom iz 90-ih, ni po ideologiji, ni po nacionalnom sastavu, ni po čemu. JNA je kasnije postala Miloševićeva armija, koja je potpuno izmjenjena u svakom pogledu. JNA i Jugoslaviju su upravo uništili prikriveni nacionalisti, koji su glumili velike komuniste i mahali partijskim knjižicama, a sada se predstavljaju Srbi, Hrvati i Muslimani, promjenili su dresove.
DIVI MUJKIĆA, PA SRAMOTA ŠTA SEBI PRODEKAN ZA NASTAVU JEDNOG FAKULTETA DOZVOLJAVA FUJ!
koji smo mi bibci, srbima gradio i radio, hrvete isto tako, nama nije ni identitet dao!!! svi ga mrze samo ga mi slavimo. je.b.em ja NAS
Ja omladine i govana. Ovo Tito postao event i hepening magnet za dokone masturbatore ??? Niko se rodio nije al ono zna kao to nesto bilo cool ? Sve OK al ova zadnja slika pokazuje da Mladic nije trebo da se hapsi. Klali i palili pod tom petokrakom na pocetku rata JNA i vi sad masete time? Ja drzave i govana .. fuj koji smo klocevi.
jada i cemera,tito bio i proso a ostadose ovi jadnici .dok 71 djete lezi u mezarima i grobovima vi pravite vatromete i opijate se