Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta treba da se desi pa da shvatitie da NIKOGA NIJE BRIGA ZA VASE PROBLEME I PATNJE ? ! ! Medjunarodna zajednica ne moze upravljati nasom drzavom i rjesavati nasa otvorna pitanja. To je zadaca politicara! A politicare nije brijga jer kad dodju izbori opet ce se glasati za iste a na kraju krajeva sasvim je svjedno za koga glasate, ista banda ostaje na svojim pozicijama. Sve dok ne napravimo masovnu pobunu kao sto je bio JMBG i istrajemo u tome uzalud je i ovaj i svi drugi sitni protesti. Poljoprivrednici su tri godine u satorima spavali ispred parlamenta. Ljudi, NIKOG NIJE BRIGA ZA NAS !!!
bili kod ovoga, isli kod onoga, primio ih ovaj, onaj, kako je u drugim skolama u shumskoj, ako je ista situacija onda nesto iz korijena treba mijenjati
Budite uporni u svojim zahtjevima, zasto i vi ne bi imali svoja prava? Dosta je aparthejda koji amina OSCE i OHR! Vecinu pomoci koja je dosla u BiH je potrosila uhljebljena birokratija u ove dvije nesposobne organizacije da bilo sta konkretno i korisno urade. Kao sto medjunarodna zajednica "nije vidjela" genocid prije 20-tak godina, tako ni danas njihovi sateliti ne vide zlocin nad dječicom koja ne mogu u svojoj drzavi uciti na svome jeziku. Bagro, zajedno sa nasom domacom stokom sitnog zuba.
Muhizine svaka ti čast na upornosti,nema popuštanja više,dosta ponizavanja!
Imam razumijevanja za problematiku, no nije rjesenje djecu traumatizirati i povlaciti po satorima... To se mora na drugaciji nacin rijesiti. Neka odrasli sjednu i neka se dogovore (ok, u BiH je to nerijetko misaona imenica, no nejse, mora se pokusavati).
Obrazujte svoju djecu u domovima po nastavnom planu koji vi odaberete, a jadno je da imamo tri istorije/historije/povijesti za jednu drzavu. Apsurd da ne moze biti veci. Uzas!
jos palamudite izmanipulisani jadovani.
Ovo su ovce,koje Bakir povremeno izvede sa pase u Podrinju do marin Dvora na izlozbu.Koliko moras biti ogranicen da ti se dijete smrzava po sarajevskom asfaltu,samo zato sto ti neka stranka ili lider kaze,Jado jadni,dijete je na prvom mjestu,a ne alijin mali.
gaetano @ hajde molim te mi posalji svoju adresu da dodjem da teupoznam,nisam nikad vidio duhovno retardiranog covjeka,pa mi je zanimljivo to.Ti mi ga dodjes kao neka duhovna nakaza,vjerovatno kada bi skinuo kozu covjeka ispod bi bilo neko nakazno,duhovno zaostalo bice.Jadove jadni,smece malo,nauci da postoji druga rijec osim cetnik i komunista,idiote da su komunisti radili kako treba ne bi ni dozvolili da se sjeme tvog nastanla dalje siri.