Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste li ustvrdili povredu penzionera koji imaju penziju duplo manje nego sto je potrosacka korpa, mahmu vam placenicku
povrijeđena prava mafijaša. Evo suza mi je krenula
Koliko su ombdusmeni uzeli novca ? Hajde djabe im i to sve, niko ne mora uopce da obrati paznju na njihovo misljenje.
dao im je ponudu koju nisu mogli odbiti 😂
ja ombudsmena i govana. po njihovom svi mi mozemo uloziti zalbu da su nam ugrozena ljudska prava jer nemamo kafanu na najatraktivnijim lokacijama. koja slucajnost, navode da opcinsko vijece treba da donosi odluke o delozaciji, a ne nacelnik, a puka je slucajnost da su Stojinici vijecnici upravo tog opcinskog vijeca. australija, primi ovo malo normalnih ljudi barem u pustinju.
Preveliki je ovo text za naše cijenjene klixovce. Skratite to, barem na pet rečenica. Inače će postati načitani i davati normalne komentare. Smrt fašizmu, voda narodu :D
Nije plaćao pekaru kruha.
Covjek duzan kao Grcka, nije placao zakupnine, nije se ni zalio na “nerealnu” cijenu mjesecne zakupnine, i onda mu neko drugi kriv. Ako je znao da mu opcina fakturise za nerealnu kvadraturu, zasto nije samostalno uplacivao za stvarnu povrsinu koju zakupljuje. Tako bi bio 100% cist, i Hadzibajric mu ne bi mogao nista.
Stari antifašista Skaka je uz braću Stojnić
Oj sta je ono u cl pustaje narodnjake
Pa pustaju zadnjih nekoliko godina, ne znam sta je tu cudno. 97% grada slusa tu vrstu muzike.