Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sta su poduzeli povodom toga? ah da oni nemaju nikakve ovlasti da bilo sta poduzimaju nego samo daju preporuke koje niko ne j**e pa zasto onda oni postoje i primaju platu? ah pa zato sto je neko tamo iz eu ili odakle vec to naredio...dafuq kakva ljudska prava...
Samo se vi kačite na budžet ni za šta.
Bolest zvana korupcija,kriminal je toliko zahvatila BiH u svim segmentima da je apsurd govoritr o bilo kakvim pravima ili vladavini zakona.Radno pravni sporovi u normalnim drzavama traju maksimalno 90 dana u BiH traju 10 godina i tome nema kraja.BiH definitivno nemoze biti drzava,za drzavu je potrebno mnogo vise od puste zelje.Dvadeset godina mira je potroseno u koruptivne i kriminalne radnje i doslo se do kraja.
Ko su ti obdusmeni.sta su ti obdusmeni u BiH obicni statisticari Pratim njihov rad i oni su obicno NISTA