Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U našem društvu nedostaje ODGOJ djece, pune ulice delikvenata, psihopata, narkomana, a roditelji optužuju društvo, državu i nadaju se da će im pomoći ombdusmani, psiholozi, pedagozi, vjeroučitelji, nastavnici, ministri, MUP.. Nikakve koristi od ovih, svaki roditelj mora znati s kim mu se dijete druži, gdje izlazi i šta radi na internetu! Niko vam neće voditi računa o djetetu, ako vi sami ne vodite računa o njegovu ponašanju!!!
Pa to su već mali ovisnici, u većini! "Ponosni roditelji" su dali svojoj djeci igračke i oni su mirni. Kontrolišite svoju djecu, ne gajite male debile i debilke!!! Bez uvrede, ali to je tako. Ovisnost je zlo! Dajte im radne obaveze, dajte im čitanje knjiga, igru vani na zraku, a uklonite im zlo koje se zove interet, makar dok ne izgrade svoju lićnost!
fala bogu....moji veliki....o ovom ne moram da brinem vise
Pa roditelji i vise po internetu vise nego deca....