Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma koji borci lezihlebovići oni bi u penziju sa 30
Hoce li sta ostati u tom budzetu za nas postene građane ove zemlje kad sve ode na politicare,administraciju i prijevremeno penzionisane neradnike. Zbog navedene skupine, starci koji su zaradili svoje penzije kopaju po kontejnerima, za diecu moramo prositi ako nam se ne daj Bože razbole, mladi skapase jer nemaju posla ili volontiraju,privreda u totalnom kolapsu....pa i ja bih sada otisla zalegla godinu ispred kakve institucije,ako ce to mene i moje dijete obezbjediti do kraja zivota. Sram vas i stid bilo,neradnici jedni.I da ,bila sam u ratu , izgubila sto se izgubit moze ,otac mi je bio borac i danas uredno radi,i znam da bi ga bilo stid da kao covjek u punoj snazi otima od djece i staraca.
Koji ste vi klocevi... hahahaha Sretno sutra mojim bivsim kolegama ;)
pu.site ga bo.rci, niste se trebali ni bo.riti da ste bili pametniji. Svima bi nam ljepse bilo, a sad hocete u penziju sa 35 ma eo vam q.rac
PENZIONER SA 35 GODINA(u punoj radnoj snazi) I NIJE PARAZIT???? KO JE OVDJE LUD A KO ZBUNJEN
to Helezu, svaka čast!!!!!!!!!!
OMALOŽAVAJU NAS RADI GRUPE KRIMINALACA I RATNIH PROFITERA KAO ŠTO JE ESED RADELJAŠ I NJEGOV BRAT ASIM KOJI SU SA DVA SVJEDOKA DOBILI PENZIJE A CIJELI RAT SE BAVILI KRIMINALOM PA I DANAS TO RADE....
smrde svi
IMATE NAŠU PODRŠKU NA OVOM SAOPČENJU GOSPODINE PREDSJEDNIĆE I HARBINJA .TREBAMO SVI SKUPA PORADITI NA OBJEDINJAVANJU SAMO JEDNOG VOJNOG UDRUŽENJA I CILJEVIMA JEDINSTVENIM .PENZIONISANI VOJNICI IZ NEKADAŠNJE A SADAŠNJEG UDRUŽENJA U FORMIRANJU 317 SBBR -G VAKUF .
E moj halo mujo , da si ti meni ziv i zdrav, i da znas da sam ja svoje najbolje godine (od 19 do 22 ) proveo u rovu ne bi tako govorio...a nikad mi nije ni palo na pamet da se prijavljujem za penzije i ostale beneficije...cak i u redovima po domu zdravlja, gdje pise \"demobilisani borci imaju prednost\" cekam na red...a ono pred vladom, po ulicama je sve zivi džabalebator (znam iz svoje carsije) .
Očekuju se dežurni pljuvači, koji takođe omalovažavaju populaciju koja je zaslužna da danas mogu slobodno pljuvati i po njima. Ko ne cijeni svoje borce cijeniće tuđe, odnosno osvajače.
Pa i ok je da se omalovazavaju, nisu isli da se bore radi penzije nego radi odbrane , sto bi rekli \" vjekovnih ognjista\"....i upravu su kad samii za sebe kazu da su paraziti.........eto, toliko od mene
budite DRUGI koji ce omalovazavati borce yeaaahhh,hajmo like