Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Grad" Tuzla.
Ne dove, krkaju slaninu, piju ljutu rakiju, slušaju Cecu... jah...
opet poplave
e sad teniski klasik.ajmo novak.jelicki odred ceka 13 grend slem.
evo ga,servira anderson za pobedu.2-2. i 25-24.igraju vise od 6 sati.ko god da pobedi a nadam se da ce to biti novak,u finalu ce igrati sa lesom.
E dosta je vas shupaka sta god da se objavi SDA kriva za ovo SDA kriva za ono... Ne branim nikoga ali ohanite malo retardi jedni...
Haha, jeli i kod vas voda zaobilazi sahtove, bas je bezobrazna.😆😆😆
Ovaj narod je zasluzio da ga priroda unisti
Tuzla visi na koncu,totalne katastrofe.
ko izmisli da se na gs 5 set,igra na dva razlike u gemovima,isner i andersen igraju 5 i po sati.2-2 i 15-14 u gemovima za isnera,oni ce ovako do ujutru,a ja cekam da novak odigra klasiko sa nadalom i nadam se pobedi.ako pobedi,u finalu ce igrati sa polulesom.evo anderson servira i 40-nista.evo ga 15-15.oce oni ovako do 10 sati.srecom u londonu je sad 7 sati.
pre neki dan kad ovako bi u srbiji,vecina komentara i treba,stize ih bozija kazna,padaj kiso po srbiji itd.a sto li danas bog kaznjava tuzlake.mozda sto zagadjuju pola regiona.a vi sa severa fbh kad zimi podlozite dimije,kondure,plastiku,namestaj(jer se za ugalj i drva nema,struja skupa a gas gde ga na severu fbh ima,je dosta skupli od struje) to zaudara do gornjega milanovca.
to su maloumne duse..........normalan covjek ne likuje ni na ciju nesrecu
Hajde sto se nerviras,sta te boli k.. nek pricaju ljudi sta hoce,ja se odavno bolje osjecam od kako sam poceo da ignorisem neke gluposti.Bit ce bolje svugdje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Onaj ludi Imamović pustio grad da propada totalno. Sve oronulo, raspada se, ne održava se, ne popravlja, ne sanira, ne rekonstruiše, ma katastrofa. Jedva čekam da ode s vlasti. Ono što je uradio u prva tri mandata može dobiti pozitivnu ocjenu (2000.-2012.), ovo sve dalje nakon toga je bilo skoro pa ništa.
@vojvodaPetarVRS Zašto falsifikat?
@DexterTZ Daj ba Dextere koja sjeverna i južna majke ti. Pa pogledaj na šta grad liči u zadnje vrijeme. Trava visoka metar samo čekam kad će me šta ujesti, grad prljav, zapušten, ne znaju ulice makar oprati i očistiti. U koritima Jale i Soline raste amazonska prašuma. Pustili su da se vlasnici kafića popnu na glavu stanarima u zgradama, a muziku uživo u naseljima niko ne sankcioniše. Pogledaj na šta liče fasade u gradu, išarane, oronule, kao Černobil. Mani šuplje.
smor je ovo vrijeme ako ne pada kisa isparava se ........ne moze se disati od sparine i smrada......kakvo je ovo ljeto ?
@susjednaHrvatska bas...........vise volim da pada kisa nego ovu sparinu.....
@djutureBa zacarani krug meni se cini ovog ljeta........ne znam kako kod vas, al ovdje u posavini je nesnosljivo vrijeme.......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)