Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema kod nas ajs baket čelndž. Samo izađi na ulicu i eto.
Sad mozete u skolu 1.9 stoko lijena.Sjecam se svog vremena skolovanja,ubise vrucine a mi u skolu.Jos nit klime nit kojeg k.A o zimama da ne pricam,pa kad grijanje rikne prsti plavi od bolova.
Eto prosla vrucina pa moze pocet skola u HNK:))
poslije mraka od oblaka i sitne kise,odjednom vedro u sa..hmm cudna je ta priroda?
drzite se zemljaci...
Bolesnice retardirani kakvi zemljaci??Cijela Bosna i Hercegovina je tvoj dom idiote.Pisem ti ove ruzne rijeci jer vrijedjas i psujes sve sto je vezano za dio Bosna,kao da je to neka zasebna drzava.Fasisto.
ajd otvori moj profil i vidjeces da ovim nickom trolam tog lika na kojeg mislis... ajd napravi mi to molim te lijepo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
www.youtube.com/watch?v=Z360vIfjmcg
HAARP je skraćenica za engl. High Frequency Active Auroral Research Program (Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije), koji je prije nekoliko godina instaliran i u Srbiji, tačnije u mjestu Beljina kod Barajeva, nadomak Beograda...USA je zabranila uklanjanje HAARP-A do 2050 sa teritorije srbije,ove zadnje,ali ne i posljednje poplave su dokaz da je ovo djelo haarpa,koje je ciljano bilo namjenjeno srbiji,a mi i hrvatska smo KOLERATARNA steta koja se nije mogla izbjeci nazalost?
Dzaba ovcama pricat ;)
HAARP je kriv i kad Sunce sija. Jeli HAARP izazvao Sunčeve pjege? Glupani shvatite jedno, za klimatske promjene u posljednjih 100 godina nije krivo zagađenje niti HAARP nego samo Sunce kao zvijezda. Svaka zvijezda se širi, a Sunce je posljednjih 100 godina postalo veće, svijetlije, bijelije i toplije i prije nego uđe u Red Giant fazu za par milijardi godina, ono će rasti i biti vrelije što će na Zemlji uzrokovati topljenja polova, veće temperature i zagrijavanje. Da nemamo uopšte industrije, zagađenja, da smo ko prije 50.000 godina, opet bi bile poplave, suše, jer Sunce zagrijava atmosferu, to je ogromna količina toplote i energije. Ali džaba nije Sunce, jeste HAARP.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakvi ljudi, tako vrijeme!
Eto mi smo u Bosni bolji. Ajd ne kaki
Pogodilo je i Bosnu papak. Zenica se trese.... Uopsteno pisem!
e'o prestala je :D
Volim kisu