Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa u onim zgradama po titovoj ne smijes jace prnut odma spadne cigla sa nje.
hahahhhahaha joj niste normalni
To tito gađa čim kakav belaj napraviš
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uragan Sebi
@crni_sin7 uragan Sebija opuha Boga oca hahah
@mimi1 ni toalet papir nije ostao
DA NIJE SRUSIO BARAKU NASE@ GirlfromIpanema I POLJSKU HALU :) NE DAO BOG
Cigla iz titove se sveti jer ste htjeli da ulici promijenite naziv.
Irmice, nemoj ti nas dirati, mi ce se sami otpuhati!
uragan Fatima
na ilidži normala
Uragan ja volim Pakistan..
Trump nam poslao uragan Serenu
Amerika imala Irmu, mi imamo Hurmu.
Uragan Al-Jaber
OVdje se ljudi podsmijavaju šteti od uragana u Americi govoreći da su im kuće nikakve i slabe jer su odrvene konstrukcije. A gledjaući ovo, Pa ne d'o bog da Bosnom prođe uragan kao u Americi, od bosne bi ostale samo ruševine.
"Kako nam javljaju čitatelji, jednog momka je u Titovoj ulici usljed udara vjetra udarila cigla u glavu." hahah ovo mi zvuči ko šprdnja... Od sad je momak udaren u glavu...
Jucer se svi ismijavali ljudima u Americi zbog Uragana Irme a danas vidili Boziju silu i u svojoj aviliji. Jel to i Bosna poubijala Palestince ili Sirijce pa da je Allah Dz. kazni? Ako ce ikoga Allah Dz. izbrisati, to je nas ljubomorni narod koji mrzi svoga rodjenog brata ako ima vise. Narod koji samo koristi Islam za reklamu i lajkove na fejsbuku. Smece od naroda.
pa sto nse ne ispalis medju kakav dobri fini narod ako ti tvoj ne valja?
Gdje su oni što ovo par dana govore kako su vremenske nepogode opomena kršćanima? Šta je sad ovo? Ušla baja u Božiji program? Malo se preračunao? Ha?
ako se upustas u diskusiju sa takvima nisi ni ti nista bolji jarane
@Impregnator Moguće je da si u pravu. Ali makar pokušavam da im pokažem da to što govore nema smisla i da su priglupi. Možda sam i ja takav ali makar se trudim da ne budem... Ali hvalal ti na kritici bez vijeđanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sreca pa najavise na vrijeme da ce biti oluja 😂
Kako nam javljaju čitatelji, jednog momka je u Titovoj ulici usljed udara vjetra udarila cigla u glavu. Dohujala Irma i u Saraj`vo i odmah pocela cigle prodavati 😂😂😂.