Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzrok korupcije i svih zala je u temelju i karaktera sukoba, pa i stanja i viza u BiH: a n k e t a I. KARAKTER SUKOBA u BiH: a.)Oružana pljačka? b.)Građanski rat? c.)Agresija susjeda da zaštite svoj ugroženi narod odgovor je a.)ORUŽANA PLJAČKA a n k e t a II. UZROK STANJA u BiH i sa vizama: a.)Korumpirani ključni strani političari od strane organizatora pljačke u BiH? b.)nemanje informacija, te nepoznavanje historije, činjenica i stanja u BiH? c.)Nesposobnost domačih političara? Odgovor je a.) KORUMPIRANI KLJUČNI STRANI POLITIČARI OD STRANE ORGANIZATORA PLJAČKE koji niti hoče niti mogu, jer imaju korist ali i obavezu.. Bože pravde....., ali pratite tokove novca... Pa i Dodik traži da stranci odu, jer ne želi niti može više da ih plaća... Povelja Kulina Bana iz 12 vijeka, definisala EU dosegnuća, kretanja ljudi, roba i kapitala bez carina i VIZA (Tu Povelju dostaviti svima u EU). BiH ljudi nikad strancu nisu pravili ograničenja i zlo. Naprotiv, ali?
Uzrok korupcije i svih zala je u temelju i karaktera sukoba, a i stanja i sa vizama u BiH: po a n k e t i I. KARAKTER SUKOBA u BiH: a.)Oružana pljačka? b.)Građanski rat? c.)Agresija susjeda da zaštite svoj ugroženi narod odgovor je a.)ORUŽANA PLJAČKA II. UZROK STANJA u BiH: a.)Korumpirani ključni strani političari od strane organizatora pljačke u BiH? b.)nemanje informacija, te nepoznavanje historije, činjenica i stanja u BiH? c.)Nesposobnost domačih političara? Odgovor je a.) KORUMPIRANI KLJUČNI STRANI POLITIČARI OD STRANE ORGANIZATORA PLJAČKE koji niti hoče niti mogu mijenjati stanje, jer imaju korist. Bože pravde....., ali pratite lovu..
Dodatak: Pa i sam Berlusconi je 100 dokazao da se politicari trehaju.
klitoliz 24.07.2009. u 09:50 sto izbrisase neciji komentar o ovoj kristini nadj. Moj komentar! Ne znam ni ja. St a ima lose u tome ako pitam da li cura valja. Pa mozda bi se i ona malo (rado) trehala. Sta ima lose u sexu? Trebali bi svi malo vise sexati se i manje o politici pricati.
@Visa Free, @srp.ko Treca Epizoda: Da bi naši neprija.telji Moš.njani bolje živili Ko su?-Za.boli me za tvoje neprija.telje&co. sam si ih pravio svojim neprija.teljima kada su ti DRUGI nare.djivali (citaj: ti isti preko Dri.ne sto zelis njihov pasos), izgleda nisi ni skontao da si bio POD.REDJEN! Opet zivis u oblacima, valjda si se dobro napu.sio da bi ovo skontao, ali kao sto rekoh nadoci ces \"u voznji!\" Upitaj se ko su ti tvoji neprija.telji malo pre-ispitaj! Kad budu imali svoju drž.avu neka se bore za bolji život. ONI imaju SVOJU drza.vu a zove se BOS.NA.I.HERCE.GOVINA, samo sto tvoj super-inteli.gentni mozak to ne konta, zalutao negdje preko Dri.ne garant, neces daleko kada se probudis. A nama treba samo dvoj.no drža.vljanstvo, ništa više da uživamo u našoj dragoj R.S-Mozes imati i Y-ojno drza.vljanstvo ali tvome me(n)talnom sklopu ne pomaze, zato uzivaj i sto prije preko Dri.ne to BOLJE! Zavjesa.. i pozz
@Visa Free, @srpko Druga Epizoda: Gdje ti živiš junače ? - JUNACino: Zivim u Bosni i Hercegovini i to sa Srbima ZAJEDNO, za razliku od tebe mogu misliti s kim TI zivis! Kakva bolja BiH?-Ista ona BiH koju ste VI RUSILI! Gora ne moze biti, samo BOLJA! Da niste poceli rat bila bi NAJBOLJA i trn u oku svima koliko je daleko mogla dogurati, ali kada volite slusati one preko Drine ko vam je kriv! Nama treba bolja Srbija. - Samo raspali preko crte Drine i ponesi dobre opanke i par kg kokardi i lobanja da se druzis sa cetaljima.. samo raspali! Napravi je NAJboljom sto mozes.. sretan put .. Šta će nama iz RS bolja BiH ? Kod tebe ekonomsko-mentalni sklop zakazao garant! Ali nadoci ces u voznji.. koliko znam trosis KM-ove? Da li se varam .. dinari ti ne leze bas u dzepu jer nesto ih hvata kriza bez deviza?? I ovdje ces nadoci.. nacekati ces se da ti Ivo Andric sa KM-ova sam cita knjige koje je pisao. ZAVJESA .. Druge Epizode
sto izbrisase neciji komentar o ovoj kristini nadj.
Gdje ti živiš junače ? Kakva bolja BiH ? Nama treba bolja Srbija. Šta će nama iz RS bolja BiH ? Da bi naši neprijatelji Mošnjani bolje živili ? Boli me q rac za Mošnjanima. Kad budu imali svoju državu neka se bore za bolji život. Dok nas iz RS prisiljavaju da budemo u savezu sa FBiH nema boljeg života za njih. A nama treba samo dvojno državljanstvo, ništa više da uživamo u našoj dragoj RS.
@srpko Cekat ces kod cetalja u redu za taj pasos samo godinu do godinu i pol... a do tada smo visa free! Nego pitanje.. pusis li sta.. vidim pun ti dzepovi trave!! Malo si vise zalutao, samo pazi Drina je duboka i dobro nosi struja.. nemoj kao risto djogo sa halal konzervom u ruci da se nadjes u plivanju nizvodno.. mozes vrlo lako potonuti ... konzerva teska, a jos teza rupa na ledjima, zemunci jedva cekaju da dodju nevinasca poput tebe-zvani Bosanci kada koji predju crtu rijeke Drine! Kad dodjes malo sebi javi se.. pozdrav PS: Ja putujem i sa BiH pasosom godinama! Bez biometrije i ostalih gluposti, ali se NIKAD prodao ne bi, kao sto se ti prodajes jeftino ze jedan pasos sa curanima! Pasos mozes dobiti ali sebe oprati nikada! Pozdrav jos jedan u nizu za tebe.. i ostaj mi dobro :) NA IZBORE i OBARAJ cobane! 1 oboren COBAN = BOLJA BiH!
@Srb-ko bit ce srbska ko srbija tad kad ti budes normalan covjek-tj-nikad! BiH4EVER!
Olli Olli- ko je kriv sto je nasa drzava u ovakoj katastrofalnoj situaciji? ko je podrzavo genocid nad Bosnjacima Muslimanima? ko je nametnuo genocidnu tvorevinu rs-ku koja sprjecava i unistava svaki prosperitet nase drzave? ko i dalje podrzava i ukida vize genocidnoj fasisickoj srbiji koja i dalje krije najveceg ratnog zlocinca poslije hitlera-ratka mladica? ko se i dalje igra nasom drzavom i narodom? Vi ,Kusner,Bildt,Solana,Barot-EU-ja! Vi stvarno mislite da smo OVCE?Hej pa kak vas nije sramota? Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
@commi Potpisujem! Postali smo teren za etnicko-nacisticko-fasisticko-nacionalno-koruptivno-sadisticko-politicko-kurvoevropsko-domaceizdajnicko divljanje pod razno-raznim krinkama. FUJ! Najjaca mi je Kristina sa svojim dodavanjem: \"Jedna od najvažnijih poruka odnosiće se na potrebu ispunjenja konkretnih uslova kako bi Evropska komisija mogla preporučiti BiH za bezvizni režim putovanja u zemlje šengena\" i JOS JACA KRISTINA NEGO IKAD: \"potrebu da BiH postane ZNATNO EFIKASNIJA i FUNKCIONALNIJA država nego što je sada\" To i MAJMUNI na grani znaju DRAGA moja KRISTINA! DOBRO JUTRO EVROPO! Good Morning Mr. ReHn HOW ARE YOU DOIN\'??? Did you sleep peacefully? Hopefully peaceful nightmares! Enjoy Bosnia & Herzegovina! Jadni smo mi kako nam gosti dolaze da uberu dnevnice, kao i domaci cobani u svojim torovima... NA IZBORE i OBARAJ cobane! 1 oboren COBAN = BOLJA BiH!
Ja predao zahtjev za dvojno državljanstvo a vi slušajte dobro šta vam Ren priča. SRPSKA & SRBIJA !
Kome više LAPRDATE...Vidite da vas niko ne sluša...Boli nekog \"K\" za vize EU integracije i sl. KO JE JAMIO JAMIO