Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti ne bi trebao pricati o mrznji posto niko ne mrzi Bosnjake kao sto ti mrzis Srbe a ta mrznja nema opravdanja ako si ti to umislio.
@okidoki vazan je tvoj koeficijent mrznje Bosnjaka ne?Zapamti jedno fasisticko strasilo:Da nema genocidne tvorevine i da je Bosna i Hercegovina jedna normalna drzava nebi se ti sirio po tvojem kokosincu-tj genocdinoj tvorevini! BiH4EVER!
1-NESPOSOBNOST POLITICARA 2-EU-ja je ISLAMOFOBNA 3-OVO DOKAZUJE da je EU-ja sa genocidnom srbijom ucestvovala direktno u ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima 4-Da genocidna srbija i EU-ja imaju u vidu rascijepljnje drzave Bosne i Hercegovine i kradja njene teritorije i prirodnig bogatstva k\'o i nafte(pogotov na jugu nase zemlje o kome niko nista ne spominje al se zna pgotovo najglavniji politicki lideri nase drzave!) 5-IZDAJA svih politicara i inertno stanje drzave biH-ne u korist njenog unistenja 6-NAROD je jedan od krivaca jer SPAVA i ceka da mu neko drugoi rjesava probleme 7-korupcija i kradje drzave uz pomoc MZ-ce i EU-je od domacih politickih lidera 8-genocidnoj fasistickoj srbiji haski sud nije dao presudu za glavnog krivca=znaci da je haski sud taj koji najvise stiti genocidnu srbiju 9-nasa drzava da ima prave patriote politicare vec odavno bi ponovo dala TUZBU protiv genocidne srbije 10-i TUZILA EU-ju za svu podrsku srbiji! BiH4EVER!
Eto nisu islamofobični....... primili su Rumuniju, Bugarsku al Turska ne ispunjava uvjete iako je puno naprednija,primili su Grčki dio Kipra a Turski nisu ...vize nisu ukinuli samo BiH i Alabancima..........il je sve to samo koincidencija kao što je bila sa embargom na oružje 92 koja se odnosila na sve države pa i na nas..
zaboravio sam prezime. Ja se prezivam Silajdzic.
PIPO sve sto si napisao istina je, ja se slazem u potpunosti sa tobom.
imamo najvise brigada koje su bile aktivne (u bjezanju) za vrijeme rata. Evo samo nabrajam neke od njih: I azilantska München II pobjeglicka Roterdam I bjezi kud te noge nose Stutgart II azilantska Wiena III azilantska Copenhagen III pobjeglicka Stockholm IV bjezanijska Berlin... A te brigade su sada najaktivnije i sve su zasluzile dobijanje \"zlatnoga ljiljana\" za svoje hrabro tipkanje po racunarima sirom Evrope.
za koga god radi pipo je tesko retardirana osoba
okidoki!!! babic srdjane,tvoj koeficijent intiligencije moze se mjeriti s temperatorom u autu.
hamo pipa i ostala ekipa.E haj ti hamo sad opsuj njemu m...r Haj ti pipa opali ga sakom,ma necu ba mi smo jarani itd. e to ti je sa X
gusto gusto,frka frka,hajmo se malo z
sta tipka, odakle tipka ko ?? to bitno ? ma svaka cast raja ( hm.raja).. Nije vam dosta toliko podjela, sad treba da se dijelimo na dijasporu i na ne dijasporu. Ma bravo !! ..Takvi ko vi unazadise sve..... povrsni kakvi jeste... Jadnici.
Ja pisem iz danske pozdravljam vas svije, prvo apsolutno se slazem da ima islamo fobije to se najbolje osjeti u danskoj gdje zivim, u medijima najvise novinama i elekronskim medijima zamislite jedna od najvecih televizija pocinje dnevnik tv2 sa informacijom sta je izjavio neki terorista iz mumbaja i to bude prva informacija u dnevniku a ni u drugim zemljama nije bolje.Drugo naravno nasi politicari su isto krivi nista nisu uradili na ispunjavanju uslova koja svaka zemlja mora ispuniti pa i bih a znamo da su zakoni bili mjesecima blokirani od dodika a da niko nije regovao pa ni ohr koji ima bonska ovlastenja. Sta reci na kraju kad dobijes ova dva rezultata onda naravno nema ukidanja viza......
Umobolnici manite se price kako nas evropa ignorise. ne pada mi napamet da ovdje objasnjavam tim istim umobolnicima kako smo za danasnju situaciju krivi mi i politicari koje smo izabrali. to bi bile uzaludno bacene rijeci. ooooo gluposti. ooooooooo stoko pogana dabogda se dozvali pameti
mir i ljubav svim gradjanima bih. nadajmo se ukidanju viza brzo. pozdrav iz sarajeva