Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma radi ovaj Skaka bas! Covjeka nema gdje nema, bukvalno se bavi od sitnica do najkrupnijih stvari. Ne znam postoji li trenutno iko u drzavi da mu moze parirati!!!
moze. gradonacelnik olova. ne prima lik platu za tu funkciju, sav novac daje studentima i djacima i sredio je olovo tip top!
@kontrabass niko nije rekao da covjek ne prima platu, i ko to jos djaba radi? Kazem samo da 90% svih ostalih politicara primaju mnogo vece plate a ne rade bukvalno nista. Skaka bar zna za sta prima platu. I vjerujem da nije dovoljno placen koliko radi!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako je Skaka, tržnih centara ima svugdje, ovakvih objekata bas i ne... znat ce ovo turisti cijeniti a i mi naravno!!!
Skaka, radi mi šta želiš, dopuštam ti.
samo bosnjaci pamet u glavu..molim vas!! radjati djecu da nas bude vise,min po 3 svaka porodica a ove srbende ce pojesti bijela kuga i za 20 godina ce izumrijeti.. škutori su vec pred istrebljenjem..nema ih no 15% u bosni tako su albanci srbe istjerali sa kosova!
Najljepši grad na svijetu, šteta svih uhljeba i bilmeza koji ga sputavaju..
Skaka radi nema sta ;)
U svim europskim i svjetskim metropolama su gradjevine od znacaja za kulturu i povijest te zemlje, odnosno simboli grada i zemlje, nocu osvjetljeni. To su sad ti novi trendovi i to je dosta lijepo i efektno. Ali dal' ja dobro ne vidim ili su prozori na Olimpijskom muzeji jos uvijek oni stari, polupani i unisteni? Slika broj 2
Jel' ja ovo dobro ne vidim? Ali na slici broj 2 su jos uvijek stari, unisteni, polupani prozori. Cuj osvijetlili Olimpijski muzej, a prozore nisu stavili.
najlon razvucen. nema ni prozora.
ali zato ulica koja vodi do muzeja ko da je juce granatirana.
Levat zamjeni sijalicu na banderi i vijest pravite. Pa imal tog dna igdje??
Šta ćeš kad je ove fanove pozapošljavao da mu lajkaju, a u kući im zemljani podovi...
@render taj koga ti zoves levatom je uradio ono sto Ivo Komsic, Alija Behmen i svi ostali prije njega nisu mogli ni zamisliti a ne uraditi. Zato ti je bolje da preskočiš članke o Skaki, jer svojim komentarom samo se brukas!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Skaka nas uvodi u hyper tehno doba, lebdeći tramvaji, vodovod bez cijevi, struja bez kablova, izjave bez logike, sunećenje bez britve.
Ja Skaku za 5 godina vidim u predsjedništvu. Covjek vodi Grad kao da je na toj funkciji 100 godina.
Možda bude i u petom paviljonu u Ze, slagao je za diplomu, ide kontrola...
@Chvilla Pa zar stvarno mislis da bi s kupljenom diplomom mogao raditi ovako dobre stvari koje sad radi. Bolje provjeriti Dinu diplomu, covjek položio 10 ispita za 2 dana, kako? Svi znamo da nije tako pametan!
nekako mi je ova tkz vanjska iluminacija pokvarila dojam,muzej izgleda kao da je došao na pregled kod zubara
@draven Zavist je cudo!!! Kad zivis u vukojebini i druge krivis zbog toga,nemas ponosa da kazes -ponosan sam na svoje selo- i kad je nesto lijepo,da jednostavno pohvalis i kazes lijepu rjec onda je to nista drugo nego zavist! Komplex nize vrjednosti te tjera da samo ispadnes glup!
Moras imati stila za ovako nesto, a to gradonacelnik svakako ima. Ne treba puno hvaliti, ali sve sto je do sada uradio je bez mane!!!
Ovo je dokaz da uz malo razmisljanja i truda mozemo puno toga!
okrecili zgradu i odjednom mozemo puno toga!
@kontrabass pa nije to bas samo okreciti zgradu. Puno toga je Skaka uradio, a vjerujem da nece na ovome stati. Iz tog razloga moram pohvaliti ovo covjeka!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eeee sad će se Sebija i Bakir preseliti tu.
Grad nam je definitivno najljepsi u Evropi, samo treba malo kreativnosti i to je to... ovo je pun pogodak!
@bravoJa ja dajem inicijativu skaki da od ovoga napravi muzej u pravom smislu. Dio za suvenire, dio da se nadje oprema od skijasa, skije, slike, majice, vucko i sve to se lijepo zapakuje uz prave turisticke vodice eto sigurne love, garantujem
@Bombonica2305 Slazem se, mozemo mi puno toga... Vjerujem da Skaka nece na ovome stati!