Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog cega gradski oci ne naprave poljoprivredno gazdinstvo sa katunima u kojem ce raditi svi oni koji trenutno gledaju u nebo cekajuci snijeg?!Hiljade ljudi bi imale posla citave godine.Napraviti bazene za kupanje ljeti ,ribnjake,lovista...Aerodrom obavezno! Imal' ko sta dodati?
Treba sindikat ZOI-a da safata Majstorovića ....
naše planine su prave ljepotice, sa snijegom ili bez, ali činjenica je da se slabo ulaže u alternativu (ono kada nema snijega) čime bi se turisti privukli...
svi koji se bave poslom, a isti ovisi od vremenskih prilika ili neprilika, moraju imati zamjenska rješenja, hoteli na skijalištima moraju imati bazene, welnes programe, planinarske ture, planinski biciklizam itd.itd., ako to nemaju neminovno će propasti. austrijanci ljeti uzmu više novca od hrvatske a nemaju more....
priča se o nekakvim ulaganjima, pa gdje se uloži taj silni novac? u vikendice i jahtice? trebaju mašine za snijeg, šniclu i ćevape mogu jesti i u gradu!
Jbemo sami sebe, kao sto smo Visoko povalili da piramida ne postoji. Umjesto da smo "izmislili" snijeg mi ni habera. Lijepi pametni hercegovci, Gospa je tu, a vi dodjite i uvjerite se da je nema.