Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trg Krajine preimenovati u Davidov trg i ne odustati dok se ne rjesi slucaj pa neka traje do sudnjeg dana ali, ne odustati. Banja Luka jedan od najljepsih Ex Yu gradova se pretvorila u pakao i mrak u kojem vladaju ubice pod zastitom vlade tkz RS -a
iz sarajeva protjerati muslimane jer su ucinili najveci zlocin i urbicid posle ww2....etnicki su ocistili grad i protjerali 200 000 srba i 50 000 hrvata...u stvari protjerali su 250 000 hriscana..zasto?...da li je sarajevo muslimanski grad???...da li je sarajevo na bliskom istoku?...u pakistanu?
@DrinskyEliminator Tipična srpska riječ: Protjerati Etnički očistiti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravda za Davida i Đženana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Političari,hebem vam mater!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozivam sve bosnajke koji zele da pomognu pravdu za dragicevica da uplate davoru dragicevicu po 100 km..ili manje ako ne mogu toliko jer je to najbolji nacin da skinu dodika....broj ziro racuna cete naci na davorovom fejzbuk profilu......100 kim nije puno a davoru ce mnogo pomoci....
Dodje vrijeme da i politicari ispituju zlocine.
Cudno je ovo u BL-u, obdukcije se snimaju tako da tu nema milimetra za spin a evo 2,5 mjeseci nema demanta niti progresa, cudno! Po meni je ovo neka politcka igra gdje se neko neutralan koristi za manipulaciju! Cudno i sumnjivo do bola!
Lukaca na trg i lomacu
to bi vi bosnjaci?...ali na svu srecu republika srpska se srbska...i jos vladaju srbi....:)))
Ovo je stvarno zalosno.Znam svoje komsije koji redovno idu u Banja l na proteste.Znam i to da su teski ovisnici izgleda da je tu pukao teski lanac.Ovi na trgu ostali bez robe...vapaj..
@mirsogm dabogda crko u mukama botcino pogana
sedamdeset i dva dana na srcima teska rana :(
Pogledajte Žurnalov dokumentarac "Država protiv Davida"!
Kad ovo citam onda sve dolazim i na opciju da bi trebalo formirati i taj anketni odbor u slucaju rahm.Dzenana Memica
KO SUTI O UBISTVIMA VISE DJEVOJAKA U TUZLI 1996-97? GDJE SU I KOME SU PRODATI ORGANI ??
KO JE UBIO A.H. SA NE PUNIH 18 GODINA 1996 U TUZLI ??? NIKO NIJE ODGOVARAO, NITI JEDAN ORGAN NIJE OSTAO U TIJELU
trebate ga primit u paksu