Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJVEĆI ČOVJEK BOSNE I HERCEGOVINE !!! Ljudina!!! Legenda!!!
samo da narod zna da je ovaj covjek pomogo svim repubilkama u bivsoj SFRJ.. jer je on jedan od inciatora ustava iz 74.godine.Pomogo je i hrvatima i muslimanima a odmogo srbima..zato su ga srbi i ubili kakva avionska nesreca naci-srbi su njega koknuli.
Haha a kod vas Deronje, Žderonje, Vjestice, Drakulici, Kara-dzici, Guzonje hahahaha... Uostalom, Sulejman Velicanstveni nam je svima sve objasnio, sad nam je jasno zasto ste toliko iskompleksirani baliyjama, pa i razumljivo je kada sad CEO SVET vidi da ste pola vijeka sijani turskim Palijama :D
Velikan Bosne i Hercegovine. Koliko malo držimo do sjećanja na ove moralne i ljudske gigante pokazuje i odnos prema današnjem danu pogibije. U školama prvi dan nakon zimskog raspusta, treba da se održi istorijski čas sjećanja na ovog velikog čovjeka a na Barama je danas trebao biti čitav politički i intelektualni vrh. Mnogi zaboravljaju kolika je bila Džemina uloga u jačem pozicioniranju BiH u SFRJ. Predratni industrijski i socijalni nivo nećemo dostići ni za 50 godina. Nije BiH postala 1992. kako to doživljavaju kleronacionalisti.
Joj, dokle više sa ovim komunjarama, zbog ovih i njima sličnih bošnjački narod je tu gdje jeste danas! U pamet se više.
Istina o pogibljiji Dzemala Bijedica http://adf.ly/94jGv
pusti c.e.t.n.i.k.e ...trebao bi da znash c.e.t.n.i.k- ako ne laze njega rak ....nagriza oni se hrane lazima...!
kod vas balyija sve neki sirotanovići, bijedići i gologuzanovići, bezgaćevići, fukarovići, bezcipelići itd... gdje su vam oni zlatnokaškićevići, što jedu kljukuše zlatnim kašikama.
svi ste vi BIJEDIĆI na vaših 24%. stisnuli ste se tamo na vaših 24% stisnutih i zavlačite ga jedan drugom u š.u.p.a.k.
Za 40 godina na vlasti iza Tita njegovim nasljednicima su ostale samo medalje i neka glupa ordenja. Iza smrti Tihićevog bivšeg premijera Federacija je ostalo 34 miliona KM samo za 4 godine koliko je bio na vlasti ... Kad su na vlasti bili pošteni ljudi kao što je bio Džemal i Tito i narod je bio pošten, sada su lopovi na vlasti i narod je lopov. Kriza ide iz vrha ...
Ovaj covjek je vise dobra ucinio za muslimane Bosne u ono vrijeme ,dok su ova smeca -SDA- bogomoljci, unistila pola populacije muslimana u Bosni i Hercegovini u ovih zadnjih 20 godina.!
Tito pa Džemal šta ovi smrdi znaju y.e.b.o im Slobo djete
Ovakvi kao on su sve prodavali rad svojih ličnih interesa. Sinovi Dragan , Milenko ......