Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se zna da je Sanjin Sefic rodjeni FEKALISTANAC, cisto da znate sa kakvom pogani imate posla
Ne može čovjek zadržati zdrav razum u zemlji apsurda...pravda i školstvo uništeni..Temelj države se urušava ! Nema se više šta komentirati !! So help us God !
tuga brate dragi :(
Tuzno da vec godina prodje od trenutka kada su izgubljena dva mlada zivota a nista konkretno poduzeto i nije...sad se sve vrti oko sudjenja i presude,a vec unaprijed znamo da ce biti mala..i tako ce proci i sve naredne godine koje ce nazalost donositi sve vise slicnih zrtava a monstrumi se i dalje provlaciti kroz zakon i zivjeti sretno svoj zivot...Seficu, Bog ti dao onako kako si zasluzio!
Po nasem zakonu onaj ruzni glavati monstrum nije nimalo kriv, one su krive sto dolaze u Sarajevo, sta ce one na oznacenom pjesackom prolazu, sto su uopste rodjene??? Cesta mora da bude cista za ruznog glavatog monstruma da moze da juri!! Samo zao mi roditelja sto se zezaju po sudovima.. sve bi ja to u sudnici po kratkom postupku.. sve sto ih je prisutno napravis fasirano meso i rijeseno!!
Svakako otici i obiljeziti mjesto pogibije ova 2 cvijeta mladosti.To je najmanje sto moze normalan razum uciniti jer se nikad nezna ko je od nas sledeci.Pogotovu kako su sudske vlasti naklonjene negativcima poput ovog huligana Sejfica.Ovdje se zaista bojim da pravde nece biti isto kao i u slucaju onog nesretnog momka sa Ilidze Memica
Ovo je neverovatno strašno i beskonačno tužno. Moraš da budeš neverovatan debil koji vozi neverovatno debilno da bi uspeo da UBIJEŠ istovremeno dva pešaka, a nisu ti pešaci bili neki slabopokretni baba i deda, već mlade devojke koje su imale reflekse/bile su brze... strašno, strašno. Jedini potencijal za kakvu-takvu utehu i zadovoljenje pravde je pružila srpska policija hvatajući skota u Novom Sadu na putu za Mađarsku...
...ali tkz. BIH neće propustiti šansu da sve usere, naravno, pošto se Sanjinova sestra smejala u sudnici roditeljima u lice, a ovaj neće biti osuđen ni u narednih godinu dana... ili će da prođe kao Naser Orić.
Sarajlije ako vas ima danas cete biti ispred Zemaljskog muzeja.
@Modick Sto samo sarajlije?? Zar ne treba cijela BiH da je svaki dan na protestima da se firme blokiraju putevi itd.. pa cak i da rusimo i bijemo policiju??? Ali to je ono nase.. nema veze ja imam za kafe i sjedim citam sta je u sarajevu.. cijela BiH treba da se digne.. bolje rat da je vec ovako.. bolje u ratu bilo ovo vise nije normalno!!
Tuzno i zalosno da nemoze biti zalosnije. Godinu dana sudstvo i tuzilastvo uzima plate i jos uvijek dokazuju jeli kriv ili nije. Sramota da nemoze biti veca. Jedan od primjera zasto treba bjezati iz ove rupe od drzave. Saucesce porodicama a ostalo na sramotu sudstva i vlasti ove kvazi drzave.