Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pita li iko narod zeli li se zaduziti. Krediti se moraju vracati. Kriminalna org.MMF ne daje bespovratna sredstva. Ta i sve ostale kriminalne organizacije profitiraju od svake krize, recimo ne umjetno izazvane, vec stihijske krize da ne ispadne da sam teoreticar zavjere. Banke trebaju snosit glavninu tereta krize. Poduzetnici se odricu prihoda, moze i financijski sektor isto to, ionako realno nista ne rade, samo kamatare.
ni brzi gonzalez im nije ravan kad je lova u pitanju. a do juce ni sjednice nece te da odrzite a plate uzimate.
Oni se ne sekiraju kako platit racune
Zaduzi se nas do vjecnosti! Neoliberalni ideolozi trljaju rukama. Kad drzavi oduzmu suverenitet i moc odlucivanja onda ide uvodjenje nakaradnih kultura, prava i sloboda u tradiciju doticne drzave. E moji ekonomski strucnjaci koji ih savjetujete VI POJMA NEMATE O EKONOMIJI. NAJLAKSE SE JE ZADUZITI.NIJE TO MUDROLIJA. KAKO NAS UNISTAVAJU.
MMF najaca teroristicka organizacija na svijetu.Za njih ja AL'KAIDA mala maca.
Eto bi za te pare mogli kupiti 330 air tractora, a oni nece kupiti ni 3. 😄
Vala ste brzi danas
Alaj trljaju ruke, zajapurili se od dragosti.
Greškom pročitah: "kredit od MMF-a i formalno zaražen"
To je to, ovi se kao odma "dogovore" ovi drugi odma zatraze... Samo daj para, zaduzi Bosnu, bitno je da "oni" imaju para...