Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razglabate svi redom decenijama i uzimate pare za neke rasprave a nista konkretno Pa budala zna ovo vec 30 godina Sram vas bilo sve redom kakav jad od zemlje napraviste
Daj nađite 20 svjetskih nobelovaca, platite im, neka dođu, održe koje predavanje i nauče Vas šta. Platite njihovim asistentima da drze cikluse predavanja. Doći će i student naših fakulteta, ko će propustiti takvu priliku. To će biti veći potez nego 100 ovakvih manifestacija. Jeste da će biti ministar privrede profesor fizičkog, ali nemojte se osvrtati na budale.
Mogu i ja naci sto problema, kakva rjesenja predlazete? Dosta je demagogije
Taman kad se pomisli da ne moze biti gore, dosegne se dno. Slavo Kukić nije ekonomista, plus drzi političke govore o mostarskim izborima. Jeste to bitno, ali onda treba drugi okrugli sto. Isto važi i za Pejanovića. Milojević je ekonomista, zarobljen u 70-tim, on bi da uvede inflaciju, pa da piše antiflacione programe (zapravo, da prepisuje svoje stare radove).
Ali ako se uzme u obzir kakve su protudrzavne javne i tajne politike HDZ-a i SNSD-a i kakav je uticaj Srbije i Hrvatske...Ekonomija u BiH je na zavidno dobrom nivou