Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Damire! Sve osude za gosp. Tihica koji je izjavio da je zlocin u Dobrovoljackoj postojao i da je poginulo na stotine srpskih vojnika (dok srpska strana iznosi cifru od svega 6-7 vojnika). Stidi se Tihicu!!!
Bravo Damire... Svaka cast i respekt za tvoju ulogu oko oslobadanja bivseg clana ratnog predsjednistva. Srbiju se bacio na koljena u mulj i blato u kom im i jeste mjesto. Respect...
ne papite zavidnici. pogledajte koliko puta i s kojim znacajem sudija spominje arnauta a koliko puta ovu drugu dvojicu. Mozda vam tada nesto bude jasno http://www.vijesti.ba/komentari/17520-EKSKLUZIVNO-Odluka-britanskog-suda-slucaju-Ganic-bosanska-verzija.html
hahahaha a vidjaj jada gdje otiso i jos ko expert hahahaha
Mnogo znacajniju ulogu su imali Pedi iSiling ako cemo po pravdi
A šta ćemo sa stanovima J.N.A. Gdje su ti toliki pravni savjetnici i eksperti koji uzimaju ugromne novce ne radeći ništa.