Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pravi patri...je krkan ali .....malo zesci...dosadan si ko noc....oladi malo.
Jeste dobila Srbija ali ti cobane nisi u Srbiji niti ces ikad biti !!!!!! A sta ti uostalom krkane znas sta je spomenik.......osim onog Drazinog stoste ga u Brckom postavljali !!!!!
srbija je od danas dobikla prelazni sporazum..zadnji korak do e.u a koje je tacno spomenika rusila,dzamije ne racunam,simboli okupatora...za druge ne znam spomenike.
@SM-rdim ........ti ces u EU krkane kad priznas da ti je tata genocidas i kad ti mi cobane dozvolimo !!!!! Dotle se mozes samo sa bracom slovacima i rusima druziti...........krkane !!!!!! Ps ne prima EU tako lako genocidase..........u svoju kucu !!!!!! Pogotovo ako su jos seljoberi vaseg kalibra !!!!!!
@Djoli.....inb-ecilu idi ti tamo odakle si krkane izasao nazad....Popovaca !!!!! Cuj talibani.....cuj sve spomenike ruse.......e jado seljoberski......ako je ko rusio to ste vi genocidni krkani !!!!! da zna covjek da su mu bistu postavili gdje caruje krkanluk.....genocidluk i seljakluk sad bi opet jos jednom umro !!!!!
Bravo, TAKO SE IDE U EVROPU
JOK TREBA DA JE POSTAVE TAMO GDE TALIABANISU,I USE SVE VRSTE SPOMENIKA EVROPSKI,HRISCANSKI SLOVENSKI UMETNIK,MEDJ ISTIM TAKVIM NAROD U BOSNI,TO JEST U SRPSKOJ REPUBLICI VI DIZITE SPOMENIKE,HIMENU AJSHE MALOLETNE,
Da Šopen ustane iz groba i vidi bistu u genocidnoj tvorevini vratio bi se opet u grob : )
Ja nasli su gdje ce mu postavljati bistu.......ima sad da gusle slusa po citav dan.....da zna jadnik u grobu bi se okrenuo !!!!!!
Jel \"Okrivena\" il\' \"Otkrivena\"?
Predpostavljam da je Dodik dosao na manifestaciju sa svojim orkestrom !
jel dodo otpjevao onu \"ota si ti\" na otvaranju?
MA JE LI TO PALMI U CAST, JER MU JE LICNO PJEVAO ZA STOLOM...HA,HA...PA PALMA ETO SAD TI JE SOPEN DOSAO NA NOGE, OCEKUJEMO SVAKI CAS DA TI ZAPJEVA OVAJ PUT NA UVCE...E SELJOBERU NEOPJEVANI, ZA ONE KOJI NE ZNAJU NEKA POGLEDAJU NA YOUTUBU KAKO PALMA TVRDI DA MU JE SOPEN LICNO PJEVAO, POSLIJE CECE NARAVNO, NAJBOLJI PJEVAC NARODNE MUZIKE...PALMA JE OLICENE SRPSKE INTELIGENCIJE!
K\'o što se Šopen zeznuo u vezi sa \'\'oslobodiocem\'\' Napoleonom, tako se i Poljska zeznula sa genocidnim entitetom kao mjestom za bistu Šopenovu.
poljaci sigurno razumiju srbe.nit su poljaci znali za ausvic,niti srbi znaju za omarsku,manjacu,...mozda i poljaci otkriju bistu nekom srbskom guslaru u krakovu ili katovicama.