Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda za Murata Badića, ubijenog Bošnjaka na postavljanju kamena temeljca za Ferhadiju u Banja Luci, 2001 godine! ✊ Evo 17 godina niko nije odgovarao za to.
Sve stoji jarane ali ovo nema veze sa tim ...🙂
@samp1ta traze pravdu za sve nas... sto niste digli glas onda kad je covjek ubijen?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sto se ne zapitate kako nema podrske recimo iz Bihaca, Cazina, Srebrenice.... neka vas je sramota, amnezija pamcenja.
Bihać ima velikih problema sa migrantima, o sebi se zabavio. A ovo drugo su ipak male autarhične selendre...
@Chvilla Ocigledno se plitkog mozga, ne kapiras pitanje?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
https://www.facebook.com/donate/324137031519402/326698641263241/
Svaka cast za ubicu Davida Dragicevica.
Uhapsiše generala Dudakovića a Sarajlije ništa. Uhapsiše generala Mahmuljina a Sarajlije ništa. Uhapsiše generala Drekovića a Sarajlije ništa. Uhapsiše Dragičevića, (uz poštovanje tragedije koja mu se dogodila) iz Banja Luke, pripadnika vojske koja je učinila genocid a Sarajlije zaplakaše. Aferim Sarajevo!!! (Preuzeto)
@Orion Gdje si ti rat proveo, pa baš ovu trojicu u kontekst navedenog stavljaš? Jesi li ti isto dobio kh.....u? Pojasni malo
@MH1 odakle preuzeto?
ja sam balija i sve mi je potaman dok ima javne kuhinje
ti si vlah
Koliko iskompleksiranih,napacenih ljudi na jednom mjestu za ne povjerovat.Sazreli ste za jedno psihijatrisko vjestacenje...
Džeko slavi Božić, balije blokirale Šeher zbog nekog đikana, nadam se da sve sanjam 😵
Kakvo samoponižavanje sake balija u gradu koj je bio zrtva genocidne tzv vrs, i to pruzajuci podrsku pripadniku te zlocinacke horde, debili blokiraju saobracaj normalnom svijetu
U nevolji se drug poznaje,ovo je dokaz da kolko god se mi u BiH mrzili,opet se volimo na neki cudan nacin.
Uz pjesmu: Ako od ljubavi do mrznje ima tako malo....
a o Memicu u BL ni rijeci... e moje jugobalije
@tyler e moj ludi zadojeni čovječe više će podrške za Memica biti u BL nego u SA. Vjerujem da ti nisi bio na podršci u SA, a ovakve izjave daješ.
@progon Samo komentarisem ono sto vidim. Do sada ni jedan skup podrske za ubijenog Memica se nije organizovao u BL. A kada smo kod skupova, sjetimo se '92, kada je na jedan ovakav skup pucao snajperist, i pri tome ubio Suadu Dilberovic, sto je bio samo uvod u veliko krvoprolice koje ce uslijediti. Snajperist inace kolega ovog Davora Dragicevica, koji s ponosom istice kako je bio pripadnik agresorske vojske. Toliko sto se ludosti tice.
GRASovim idiotima jeebbeem djecu, jedva docekali da ne voze. Jebbemm vam kosti majcine nikad vam karte necu platiti
Jeebbo li vam Dragicevic mamu retardiranu, prije 20 godina ovaj cetoo vas je ubijao ko kerove a sad ga zalitd
Svim grasovim uposlenicima jebbeemm svakog zenskog clana u blizoj familiji...ako citas ovo a Radis u grasu..e da znas da ti zenu, majku, kcerku fakkammm
Znaju li sarajlijice blijice da je podignuta optuznica protiv Arifa Dudakovica koji je branio ovu zemlju pa nikakvog protesta...a protestuju za Davora koji se iz cak iz Italije vratio da bude dio zlocinacke VRS..BALIJO PROKLETA
Nek SDA plati odbranu k'o što je HDZ platio Gotovini, i biće odbranjen, kapiraš? Pa ima valjda i jedna vreća za mog Atifa.. A oni koji imaju a ne daju, to su balije!!! A ne osiromašeni narod bosanski koji se zbog bijede u koju su je dovele vođe iseljava! Jel' jasno!
@ParadoXX i šta? Svaki put ga uhvate, puste. Čovjek naplati svaki put i gdje ti vidiš problem? On uzima lovu, a ti pozivaš na nacionalizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Banja Luci specijalci iz Srbije, idite i ponesite cvijece... majmun!!!! Zbog ovakvih kretena dosta Bosnjaka muslimana je stradalo devedeseti.
IRFAN LJUBIJANKIC JOZO LEUTAR MURIZ MEMIC DAVID DRAGICEVIC ADIS SEHOVIC DAVOR VUJINOVIC i mnogi drugi...BiH u srcu!!!
@maljson DZENAN MEMIC
Bravo Sarajlije, sugrađani moji, a ove smetljare što pozivaju na nesolidarnost, nepravdu i revanšizam Bog je već kaznio, a doći će abd i vrijeme da će ih otjerati i sa radnih mjesta, položaja moći i nezasluženih novčanih primanja. I malo građana Sarajeva, na ulicama Sarajeva, veće je i jače od zloduha i miševa iz sjene... Istina i pravda za Dženana i Davida, za narod naš dobri, svih vjera i nacija..
Grebem sve te gradane koi su izasli na put da blokiraju put i one drotove sto ih nisu uklonili sputa.....