Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dat mu svu njegu i brinut se o njemu ..da dozivi Barem jos 10 god u kavezu.... I n'a kraju pojede Jorgan od perja.... Kad bude krepavo ...Amin
Valjda ce vaska izdrzati jos godinu dana
ovi misle da če ko śeś..aöo nije ni to joś 100% zavrśena prića..
po njegovoj priči srba nije bilo u Bosni od 1992 do 95
po njegovoj priči srba nije bilo u Bosni od 1992 do 95
ebe se njemu izgleda,on je uzeo pare i obezbjedio sinove i cukun unuke.Kaze vrijedilo se zrtvovati za to,a mi sad mozemo da pjenimo koliko hocemo,ovo je dzelat a ko je narucilac,TO MENE INTERESUJE.KO MI JE HTIO SKINUTI GLAVU AIZDAVAO SE ZA PRIJATELJA,KAD SAZNAM KOJE EBACU MU MAMU.
Ima boga da je kobskakavac...monstrum će Dobiti zasluženo i ako bude krepavao netreba mu dati nikakve analgetike neka umre u mukama kao i njegove žrtve za koje nije imao nimalo milisti..
Trebalo se njemu davno presuditi....
Šta ga više razvlačite, stavite tačku , život mi prođe gledajući ove mamlaze.
Ma čovjek čist ko suza jučer se okupo.
Ma čovjek čist ko suza jučer se okupo.