Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
90 % stranaka ukinuti ovo kod nas je bolescina... zato ljudi i jesu raspameceni
Sretno i daj bože da niko ne izađe na izbore, garantujem vam da samo tako možemo naprijed, još samo to nam je ostalo da isprobamo.
Ako već imamo 69 stranaka, hajde da i mi što visimo na klixu osnujemo jednu stranku pa da brojku zaokružimo na 70. Nazovimo je SKK (stranka kliksovih komentatora). Ima nas sasvim dovoljno za jednu ozbiljnu organizaciju i dobro smo raspoređeni kako po BiH tako i izvan. Bilo bi šteta da ne iskoristimo svoj potencijal jer smo eksperti za sve moguće oblasti a to što nismo složni ne bi trebalo da predstavlja problem jer ni kod drugih stranaka stanje nije puno bolje 😂