Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poenta je da, su sakriveni iz nekog razloga, što bi sr tu prebacivali a i svjedok sr sjetio poslije 25 godina, mora, da je uposlenik bio pa, sada u penziju otišao da se ne zamjera dosada, možda plašio se otkaza.. Ko zna?????
Sa građevinskog krana koji se nalazio u krugu bolnice u junu 92. godine srpski snajperista je pucao po civilima, između ostalih upucao jednu medicinsku sestru u krugu KCUSa. Nije iskljuceno da je to on. Pitacete se otkud tu srpski snajperista, svi su bili iznenađeni, ali je to bilo tako...
@rodjeni-sarajlija stvarno?!? prvi put čujem za to...onda su ga trebali u kiselini otopiti...
Ima li živih svjedoka što su kosti prebacivali u Kakanj
Caco
Vrjeme je da se i on smiri.
Ko god da je u pitanju..samo da se ukopa po ljudskim mjerilima i da nađe smiraj napokon.
@gooUser1585246210 To će mu garant puno značiti.