Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jahmjah, slozila bih se sa tobom kad bih zivjela u uvjerenju da i jedni i drugi nisu americki brend - (ko je rasturio sssr i Jugoslaviju i ciji je brend al kaida?) no mozda obama nesto uspije promijeniti - ako ga ,,njegovi\'\' ne ubiju - kao sto su ,,mudzahedini\'\' - tacnije - americki obavjestajci ubili - kenedijeve. PS.Oko Obame jesu ljudi koji - bolje - od bh vladajucih ekonomsko-politickih stratega - znaju u kojim govnima je i bh ekonomija.
@jahmjah, slozila bih se sa tobom kad bih zivjela u uvjerenju da i jedni i drugi nisu americki brend - (ko je rasturio sssr i Jugoslaviju i ciji je brend al kaida?) no mozda obama nesto uspije promijeniti - ako ga ,,njegovi\'\' ne ubiju - kao kenedijeve.
E Slobo Tihicu, Slobo Tihicu. Ovaj Tihic po webu kupi inspiraciju. Samo da pozdravim Slobu Tihica i da mu pozelim sretju pred sudijom u slucaju Energopetrola i da dobije zatvorsku kaznu koju zasluzuje. Dosta je bilo izdajica. Change 08
Sto se tice amera, ne slazem se sa puno stvari u njihovom drustvu i politici. Ali kad bi vec mogao da biram, radije oni da imaju utjecaj na ovu nasu drzavu nego rusi ili bradice.. Vozdrica
Sta god da su do sada prijatelji iz Amerike uradili za BiH, ukljucujuci i priznanje drzave, ukljucujuci i ultimatume cetncima, ukljucujuci mnogobrojne rezolucije o jedinstvenoj BiH, odmah su nasi upropastavali dogovarajuci se sa Kraadzciem i kasnije sa Dodikom da se drzava dijeli. Muka mi je od ovih podvala, kako se Amerika nesto pita. Izdajnici samo poturaju Ameriku kao faktor da se mi ne dosjetimo kako oni razvaljuju drzavu u saradnji sa cetnicima.
ajd sule ne seri
@5do5 Kazes nismo dobili iz Amerike, a eto od susjeda smo svasta nesto lijepo dobili, a? Rece covjek i osta ziv....
BiH bi se trebala vise oslanjati na svoje najblize komsije izgradnjom dobrosusjedskih odnosa i vracanjem povjerenja jer za 20 godina iza nas nicega dobrog nismo dobili posebno iz amerike. Obami mozemo pomoci ako mu nasu krvavu balkansku proslost ne okacimo o vrat odmah u startu - ima on i preko glave problema koje su mu na grbacu natovarili vladavina oca i sina.
Svi -- uvijek serete samo po jednom imenu -- ovaj radi samo onako kako mu baza naredi i u tom smislu - jedan od rijetko mudrih diplomatskih poteza SDA je ponovna saradnja sa B.Tadicem - odnosno sa Srbijom.
svi znaju da BiH postoji al niko ne zeli da ona postoji...a ovaj na slici prvi neprijatelj bosne,agent mracnih sila kojem se i dalje pune kontovi po bankama,a narod gladuje i nema nikakvu perspektivu za buducnost...
Sta ti znas Spasoje Tihicu izdajnicko smece i jadu ,gnjido ,lesinaru i supljoglave.Gadis nam se sto vodis najjacu stranku nama koji smo krvarili u rovovima i sacuvali bosnu da bi je ti unistavao>toliko si se uvukao Genocidasima i smrdijancima u dupe da ti samo nogice vire.Jadu izdajnicki smece jedno sudit ce ti borci i patrioti zemlje ove!
ti idiote ides naprijed - ali ne u bih jer iz nje si otisao kad joj je bilo najteze. ps.serem ti se u tvoj lazni patriotizam.
@ 5do5: Dosta vise i tvoje jugonostalgije... ako ti se ne svidja idi u ....................(ispuniti). idemo naprijed za Republiku Bosnu i Herzegovinu
Uhvatite se vi posla i pomozite ovom narodu i zemlji, totalno je svejedno ko je pobijedio u Americi, nece nam on pomoci da nam bas bude bolje!Posla se primite za koji ste deeeebeelo preplaceni!!!!!!!!!!!!!
jadna je i bijedna drzava i narodi u njoj koju vode drzavnici koji se nadaju da ce im stranih drzavnici rijesiti probleme njihove drzave i probleme naroda - a ciji su oni egzekutori.