Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ljudi moji misli li direktor kadar da zadrzi, odose ljekari u zadnjih 1-2 mjeseca iz Zenice otislo ih 5-oro. Misli li on educirati ljekare, slati ih na usavrsavanje, kupovati noviju opremu, zalijepio se za grijanje kao da je bolnica zeljezara, a ne bolnica.
kakva glupost nametnes zakon o participacija poslije toga nametnes uredbu kojoj za 20.maraka ponistavas taj isti zakon i pritom.primoras uposlenike javnih preduzeca koji su mahom.uhljebljeni.od lokalnih stranacki.mocnika.da isti postuju tj da kupuju markicu LUDILO
Ukinut zdravstveno osiguranje i dati svim bolnicama da nude one svoje osiguranje
20-30 marki.. Mjesecno.. I vozdra.. Umjesto toga.. Smanjit akcieze i namete.. I rjesen problen.. Sve ce da pici ko ludo
Inali bi najbolju medicinu u regionu a i sire
POZIVA SE olimpijka991 U ZGRADU AVAZA NA ZASLUŽENI SENDVIČ !!
meni godisnje ovaj zavod odbije 3200 km a 1x dođem u bolnicu. familiju in s kafom bi trebali da me docekaju a ne narucivat me da cekam 10 dana. fuj ja sistema.
Kako bi ti uredio sistem, kad ovako u citavom normalnom svijetu funkcionise