Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakvi rudari, kakva ekonima i nezaposlenost. Jebeš to. Trebamo se svađat o ratnim zločincima. Ove teme su za neke razvijene i normalne zemlje. Balkanskom krkanu to ne treba.
Ljekari, prosvjetari, penzioneri, policajci, rudari, poljoprivrednici........ svi redom ili strajkuju ili protestuju ili najavljuju proteste. Pitam se sprema li se ovo neki novi februar?
...boli njih(a) ona stvarka...nek yebbu kad mogu...!!!
Bolji uslovi rada i borite se ljudi za to
Abide, ne daj se, ne!
Ma to su hrvati krivi. Udružili se u zločinački poduhvat, da sjebu rudare. sda je tu veliki borac za prava rudara, ali im hrvati blokirali evropski put. Gamad sdaovska.
Abide reci nam de Šta to tvoje ruke rade...
......... NEZADOVOLJSTVO ROBOTA .,., PODRSKA ROBOT RADNICIMA
Podrska rudarima ! Rade najtezi posao.
Puna podrška političarima da izjebu ove rudare.
Čekaj, čekaj me još malo, moja tajno mladalačka.
Podrška Bakiru na dobro odrađenom poslu protiv vlastitog narode
Nisu se libili da ih gurnu u ROBOVE !!! A sad im uzimaju i ono malo crkavice !!!
zločin HRVATA je samo zločin, Bošnajci ne rade zločine , ako je SLUČAJNO netko stradao, to se sam ubio ili sl. ako je nekog bošnajk izmasakrirao to nije zločin to je slučajno..a zapovjedne odgovornosti nema jer su se oni branili
Vidis kako znas ... nemam razloga da te uvjeravam :)
Imaju i voz, ej ba imaju i voz svoj... eto gdje su nase plate... ja ne mogu djetetu platit skolovanje u Svajcarskoj a oni imaju svoj voz, sramota... ajmo sad po trojica u taxi, da se ne guzvamo po cetvorica....
bice plate "nakoso"
Sta ako vam seen uvale hahah dzaba cekali 😂
Policija ce svoj koeficijent rijesiti bez problema, vi tesko, iako bi trebalo biti obrnuto. Zalosno.