Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebo ti državu koja ne može da zbrine 200 radnika, državu koja isplaćuje plate preko Crvenog krsta kao da je humanitarna pomoć... Nema tu države, treba ovo sve rasformirat' pa napravit' državu iznova... Ebo kantone, entitete, ovaj onaj nivo vlasti... Sve srušiti!
u Bosni je 200.000 bivsih radnika koji trebaju pomoc.ne znam zbog cega ovi trebaju extra tretman ,a ostalih 199.800 mogu ili naci drugi poso,ili otici iz drzave ili ne znam sta...sta je sa Sipadom,Krivajom,Spedicijom,Cajevcem,Borac Travnik,Sarabon,Hidrogradnja,Rudnik i zeljezara Vares..milion drugih ugaslih,posrnulih,iscezlih,raprodatih unistenih,prisvojenih firmi? po cemu su ovi zasluzniji od ostalih?
Jao komentara svih Vas bijednika i ovisnika o sjebanoj bosanskoj svakodnevnici, pa zar bi ljudi ovo radili da ih nuzda nije natjerala?????????? Ako mozes pomozi im ali ne kritikuj ove jadne ljude bagro jedna primitivna, parazitska!
SAMO NAPRIJED, KAKVO VRAĆANJE, JE*ALO IH 300 KM I PAKET(RIŽA, ULJE OD 1 K,) ODMAH SE SJETIM RATA. KADA POTROŠIŠ 300 KM HOĆEŠ LI OPET NA PUT PREM GRANICI. NEMATE OVDJE ŠTA TRAŽITI, SAMO NAPRIJED I NEKA JE SRETNO, GDJE GOD ODETE BIĆEVAM BOLJE.
Ne kontam sta ce u Hrvatskoji hoce li ih pustiti da udju,pa imaju i oni svoje probleme a da rijesavaju nase,inace suosjecam se sa obespravljenim radnicima.
Više od 80% građana BiH je na izborima u oktobru 1990 glasalo za "Švicarsku" (a prema slikama i veliki broj ovih koji "sele u EU). Nije ovo omladina nego stari kenjci od 50 i više godina.. Dok su ubacivali listić u glasačku kutiju istovremeno su ključeve svojih fabrika predali lopovima i kriminalcima. Ni to im nije dosta nego već 20 godina dopuštaju da ih "vozaju" razni sindikalni povjerenici, ološ i bitange u sprezi sa tim istim kriminalcima koji su uništili BiH industriju i koji su i napravili ovaj cirkus sa "iseljavanjem". A sada traže da im se uveže radni staž za vrijeme koje nisu radili, da im se da 400 KM koje nisu zaradili. Ma mrš! Zaiskali ste eto vam ga...J*bla vas Švicarska koju su vam obećavali SDA, HDZ, SDS...Sami ste sebi te 1990 odsjekli granu na kojoj ste sjedili. Ja vas ne žalim...
takvi i ne treba da nas žale. nas niko ne treba da žali.nama treba samo korektan vođa a koga očito nemamo. jesmo 1990 glasali za samostalnu Bosnu i Hercegovinu. Da li je trebalo da glasamo za to da ostanemo sa Srbijom koju je tada vodio retardirani Milošević. Pa da je dobro biti sa Srbijom ne bi sve bivše republike pobjegle od nje, čak i Crna Gora koja je skoro potpuno iste vjerospovijesti kao Srbija. halo, ne prosipajte žuč uzalud. ponavljamo lično vaše sažaljenje ali i razumijevanje nam nije potrebno.
Glupačo za suverenu BiH se glasalo u martu 1992, a ne u oktobru 1990. nemoj ih ti braniti Tita ti...
svaki državni službenik pa čak i ona najmanja gnjida potroši 400 km i više samo za telefonski račun, dok većini kao i ovim ljudima 400 km znači život.
JA STVARNO NE ZNAM KO OVE LJUDE NAVRAĆA ALI STVARNO IH SRAMOTI. JA ZNAM DA NJIMA TREBA MEDIJSKA KAMPANJA OD STRANE STRANIH MEDIJA I DA JE TO U TOKU ALI ČEKAT DO 13h PA ONDA KRENUTI ZATO ŠTO SIU HTIO 400 A DAJU TI 300+100 DŽABA PARA, TO JE VIŠE NEGO SMIJEŠNO. DRAGI RADNICI ISPRED PARLAMENTA I VLADE JE I IMALO SMISLA SA KO FOL ODLASKOM JE GLUPOST A I OSTAVILI STE NJIMA ŠIRINU DA SE ZEZAJU SA VAMA.
JB007 bistro, nema šta. e takvi nam vode zemlju, i zato nam je ovako.
Ovima ce sigurno isto na hrvatsku granicu oduzeti sendvice, o prokleti slovenci ce njima oduzeti gace, carape, ono malo sto vec imaju na sebe, bez toga ulaza za bosance nema u schengenskoj zoni ! Na kraju bosanci nit imaju ista od bosanske drzave, a od EU ce dobiti sipak... I nogu u dupe... Tuzna prica metaforicna ( ili ne) ali istinska....
Sto se mene tice bolje je njima svima platiti restoran i hotel. Da se nahrane i da se naspavaju kao ljudi. Sta ce oni od gaca.
Miki ti "malo" djelujes cudan :) ocigledno da imas neku opsesiju za zenske gace :) bar si me nasmijao ! Ali jbg nisi sav svoj....
Prije se pjeske islo pred Titu, kad se preselio na Dedinje islo se na Titin grob.
Žao mi naroda, al kome će naškoditi ako odu iz BiH, pa vlasti bi to jedva dočekale-jedna briga manje. Biće im u najboljem slučaju ako i doguraju preko grane, malo drame, zahtjev za azil pa odbijenica i nazad u BiH.
U jedinstvu je snaga hahahahhah Bakire sram te bilo
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha dok te mamim šećerom te hranim a kad namamim i hljeba zabranim! nekako mi se ovo više sviđa, iskrenije je od u jedinstvu je snaga,
Koliko vas jos vjeruje da ste ispravno postupili kad ste se odrekli socijalizma? Jeli se jos uvijek nadate da vas na zapadu cekaju zlatne kasike?
Jeste jeste. Potrcali ste za holivudskom propagandom i svi zajedno sa nacionalistima na celu doveli ste narod dovde.
Sad ce Bakir zapošljavati samo dok otklanja.
Jadan narod pa nemaju nista ni od 400 km,treba nesto konkreno u ovoj drzavi a ne milostinja,ovo treba temeljito promijeniti u ovoj drzavi, boli njih dupe njima ide plata a oni zatezu oko formiranja vlasti a 70% gradjana nema sta da jede
treba ovo, treba ono, niko ne govori hajmo mi to, zato sto retardirani i zato je bjeda
mi smo retardiran narod, nikad nam nece biti bolje
fahro ide iza u dzipu i udara bicem ako neko slucajno stane
j*bo li ti fahro sestru foteljasku gnoju pogani
lijeci se bolesnice jedan
PRIKAŽI ODGOVORE (4)