Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ucenjem se moze postici dosta toga, zato opcina daje mogucnost da mladi prosire svoje vidike, ovo su sve divni projekti.
Općina Centar kao odgovorna lokalna zajednica želi biti snažna podrška mladim ljudima. Edukovana omladina treba da bude nosilac promjena koje su prijeko potrebne našoj privredi i ekonomiji na putu ka Evropskoj uniji. Obrazovanje čini mladog čovjeka bogatim, jer kao što kaže stara poslovica, to je jedino što uvijek nosite sa sobom i ne može vam ga niko uzeti. Lijepo receno i uvijek u sebe i obrazovanje ulagati.
Lijepo je vidjeti kada mladi u sebe zele ulagati i nadogradjivati, a jos ljepse kada imamo nekog da nas podrzi.
Za mlade ljude besplatni kursevi su jedinstvena prilika da steknu znanje,uloze u sebe i svoje vjestine,drago mi je da je opcina podrzala ovu potrebu mladih.
Znanje koje ce im pomoci da ostvare dodatne mogucnosti i osiguraju bolji polozaj u drustvu.Velika podrska za ovakve projekte.
Pohvale za Opcinu Centar na realizaciji mnogih projekata namijenjenih mladim ljudima,ulaganje u njihovo obrazovanje treba da bude prioritet.
Jako znacajno da se mladima nastoji obezbijediti sto bolje obrazovanje i usavrsavanje,nadam se da su ucesnici iskoristili ovu priliku i unaprijedili svoje znanje na kursevima.
Drago mi je da su ucestvovali u velikom broju i dobili priliku da steknu nova znanja koja ce im sigurno dobro doci.
Omladina na ovakvoj paznji treba da je zahvalna.I jeste sigurno
U vremenu u kojem zivimo je postala prijeka potreba da imamo sto vise diploma i dodatnih kvalifikacija kako bismo se sto bolje plasirali.Omladina treba stalno da istrazuje,napreduje i uci jer je to korak u buducnost i nada za bolje sutra.
Opcina Centar ima kvalitetne projekte i iz dana u dan napreduju u ovakvim aktivnostima.Sve pohvale za to
Podrska za ovaj i ovakve projekte od mene.Zaista nam je omladina dosta neuka i ne zele da posvete paznju ucenju i usavrsavanju sebe i svojih sposobnosti i znanja.Ovo je drugaciji i svijetli primjer.Bravo
Lijepa je to cifra nase omladine koja je sa ovim kursevima sebi osigurala jos jedan stepenik visocije u odnosu na svoju generaciju
Ovi su kursevi jos i besplatni bili za nasu omladinu.Bolje ne moze.
Kursevi nam nikad ne trebaju biti dosadni i nesto sto bas sada ne mozemo uraditi.Svaki koji mozemo upisati treba i da se zavrsi.Toga je nikad dosta