Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebovas nacijolizam zato i zaostajte iz genocidne
- imenovanje organizacionog odbora za doček počasnog gosta na proslavi - dana entiteta, Silvio Berlusconi, žiranta za otplatu duga entiteta i većinski vlasnik entiteta. - pripajanje entiteta Siciliji.
Sjednica NSRS zakazana za 09. Januar 2020 sa dnevnim redom: - inauguracija predsjednika RS, gosp. Massimilano Genoveze, dosadašnji predsjednik UO UniCredit Bank Milano. - reimenovanje entiteta Republika Srpska u UniCredit Banka, radi dospjelog a neplaćenog duga po garancijama vlade RS.
Sad ce da naprave pokretni manastir i posalju u Knin!:)
Ma ovo je pravi kriminal !!! Prvo ih uvedu u radni odnos kao provjerene glasače !!! A sad ih izvode iz radnog odnosa sa otpremninom, i opet su pouzdani glasači !!!
Znaci 100 miliona podijeljeno sa 1000 radnika = 100 000 KM po radniku!?
Ma sjajno.
Racunaj da ce 50 miliona drpiti Laktaski Krmak
Ako gras krene tom polotikom za otpust viska radnika trebace im kredit od milijardu
Mi iz SDA želimo da pomognemo našem koalicionom partneru iz akcizne koalicije jednim savjetom !! Ako želite uspješno i brzo da razvalite i opljačkate žejleznice RSa , mi ćemo vam na godinu dana iznajmiti , naravno mora biti ugovor o nedjelu , našeg istaknutog člana Narcisa Džubura i zeta mu Mirzu Hatića. Pljačka osigurana 100 % samo morate da sačekate 3-4 godine dok izađu na slobodu
hebo te SDA ...Zeljeznice koje vode SDA su napokon u PLUSU !!! Zeljeznice eres ..nemaju nivoza ...ni projekta ..ne kontam o cemu pricas ?
@crvenabagra Vrlo jednostavno , po našoj SDA računici ako duguješ 250 miliona a nisi vratio ni jednu konvertibilnu marku duga , naravno da si u plusu. Selam Asim
nesviđžami se...poyyy
Da se otpuste i jos idplate svi oni uhljebi sto suvdtelom i mitom uposleni