Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinite im onda Lex specijalis zakon kojim su se razbahatili primajući nenormalne plate za nerad i povlašten položaj kao otudjeni centar moći.
Evo mjesec dana pišem kako će OHR udariti prvo na pravosuđe sljedeće godine dok se konsoliduje američko-evropski tim. Pravosuđe je jedan od tri stuba države i njime se može stati u kraj mnogim opstrukcijama presuda Ustavnog suda do kazni za negiranje genocida. A ne možemo dalje ni primaći EU dok se to ne uredi po njihovim standardima. Tada će zaplatiti mnoge ove barabe u politici.
Istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, besplatno. Vec postoje internet marketi i barovi uvode placanje s Pi valutom koju vas mobitel skine klikom dnevno. U mjenjacnicama se iscekuje pocetkom 2021. Provjerite sve informacije u nasem chatu u app. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko trg.play ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
Ostavka pod hitno ....nogu mu treba dati jer se nije pokazao kao posten covjek !!!
Ptice na grani znaju da inzko radi za dodika.Dogovor je bio u Becu,ogromne je pare dobio.Nista se nece promijeniti dok se v.Predstavnik ne izmijeni.
Pitam se nekad da li je Incko na Dodikovom ili Putinovom platnom spisku.
Paddy 2 bi to brzo riješio, vi samo palamudite za velike novce.
Ako padne tegeltija pokrece se cjela lavina.za ocekivati je da ce se dodo ovome zestoko usprtiviti
OHR zasluzuje da bude zatvoren
Dodaj ga na listu za smjenu, njega i cijelog vstv. Ipak kod nas obraz je danas jeftina stvar.
Ako nece teflon tegeltija da podnese ostavku, red bi bio da ostali clanovi vstv bih podnesu ostavku, ako ga ne mogu smjeniti. Ili su ucijenjeni i pusu u istu sviralu!
"Tamo gdje su Hrvati u većini, poput Hercegovačko-neretvanskog ili Livanjskog kantono, oni mogu napraviti malu Kaliforniju. Tamo im niko ne smeta, tamo nema puno Bošnjaka, nema Dodika, nema nikoga. Oni mogu tamo sve realizirati", kazao je Inzko.
@antibiotik hahahah tamo nema ni hrvata , ostalo samo mezarje i groblje
tegeltija izrazio zabrinutost zbog vaseg stava
daj otkaz debilu
Ono što je milorad pred UN-om, to je tegeltija u vstv-u, a takvi su svi njihovi kandidati u institucijama u koje su ih delegirali!!!! Vi to znate, sa njima nema pregovora, niti dogovora! ;)
Jel ti vjerujes meni ili svojim ocima i usima???? Kome vjerujes hajvanu,pitam te!