Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta cete uraditi povodom toga?
Samo pustiti genocidni narod da se kopaju dublje, poceli su sa kreditima od 15% , uskoro nece ni to moci. Samo lagano, treba vremena da djubre istruhne 🤭
ukinuti PC
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Reče Incko i ode na Bankomat da vidi jel leglo 20 000 evrića za prošli mjesec
Kakvo je odlikovanje kad se odlikuje ratni zločinac! Incko je sa ovim uvečao njihovu blamažu
Ovi stranci se prave glupi! Nego sta ste mislili koji ce put izabrati?!?! Pa to skodi samo onima koji hoce u EU(iako nikada necemo uci) a ne onima koji hoce da sve razjebu i da se pripoje Srbiji!!!
odbijanjem oduzimanja odlikovanja ratnim zločincima,RS je samo još jednom u nizu,potvrdila svoju genocidnost i oni nemaju pravo da se ljute,kad ih se nazove genocidašima,kada to sami potvrdjuju.....SVIM ONIM ŠTO DODIK POKAZUJE KAO ČLAN PREDSJEDNIŠTVA BIH I ODBIJANJEM ODUZIMANJA PRIZNANJA RATNIM ZLOČINCIMA...........RS NE TREBA DA POSTOJI I TREBA JE UKINUTI ŠTO JE MOGUĆE PRIJE,DA BI SE SPRIJEČILO KRVOPROLIĆE U BUDUĆNOSTI I SPASILA SVA BOSANSKA DJECA
No shit Sherlock
I sta iko od nas ima od ovog komentara?
ukidanje rs-a a sve ove genocidase iz rs-a pohapsiti i bez prava na sudjenje pozatvarai na najstroze kazne zatvora
E moj Inzko, izabrali su oni put blokade cim je dayton potpisan, gdje ti zivis...
Velika zabrinutost nema sta I sta bi inzko opet se zabrino
Inzko, idi kući, matere ti...
Al' su se čet-alji uka-kali, doš'o đavo po svoje! NATO je vec razradio sve planove, pazite da ne pretjerate, ovo vam je dobronamjeran savjet. Nek vam je veliki Manitou na pomoci! A onaj debeli prdonja Mile ce zbrisati u Rusiju, i to je vec poznato.
Ja i ...?
Oni nisu poveznica već direktni saučesnici zločina.
Ukinuli bi Republiku Srpsku, sta je sledece da cujem bosnje
Bi? Sama će ona otpasti
Kao prvo treba nametnuti da novac od PDV ostaje tamo gdje naplaćen račun. Od tih momenta će nestati bahatost i izazivanje sudbine.
Šta ćete sada poduzeti gospodine Visoki predstavniče? Dali ste im rok, oni su ga probili i odbili vaš zahtjev. Šta stoji iza mrkve? Hoćete li ponovo saviti kičmu i izraziti poslovičnu zabrinutost? Ako ima u vama nešto ljudsko, ako imate trunke ponosa, obraza, učinite nešto. Vi ćete živjeti sa tim.