Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli koji degenerik i imbecil moraš biti i uporno glasati za iste ljude 28 godina a pri tome imati najlošiji standard, najlošije puteve, najlošije školstvo, najlošije zdravstvo, najzagadjeniji zrak, najlošije komunalne usluge, najlošiji javni prevoz, najveću korupciju u Evropi itd..
Moj Komšiću i Radončiću zbog ovog avanurizma gubite lokalne izbore, nasamario vas je Bakir ko levate...
Zabavi se malo genocidnom tvorevinom pseto jedno
Nemam vremena u životu čitati 192 BOT komentara, ali GDJE U DOPISU Visokog predstavnika piše da je Kneževićka predsjedavajuća? Naprotiv, piše da je onaj predsjedavajući koga svi izaberu, a u ovom slučaju predstavnica Srba nije glasala za Kneževićku. Dakle, nije ona.
Nermin Mandra dozvolio spaljivanje guma i farmaceutskog otpada u Cementari Kakanj. Na račun toga primio dar od direktora Cementare u vidu novog vozila marke Mercedes.
A sta slavite kad je OHR potvrdio da je odluka u suprotnosti sa Ustavom FBIH jer se odnosi na predstavnike konstitutivnih naroda a ovi spinuju da je tri sa Vi borom i da je to to dakle on nije mogao po Ustavu učestvovati u donošenju odluka a sad nastavite
Sto su stranci navalili da nam nametnu vladu. Vidi se i po medijima sve je navalilo da se u KS stvara neka multi kulti vlada i smrada parada. A u Banj Luku Focu Mostar Trebinje nesmiju ni da odu.
Gdje ba pise da je Danijela predsjedavajuca?? Kakav spin! Lik napisao da nije nadlezan da tumaci zakon! Bravo Klix, vazda dokazete da mozete gore!
gdje si da osudis i ocjenis dodika kad kaze da je RS drzava ?
Incko, da ne objasnjava po medijima sta je po ustavu a sta nije. jer od 1000 krsenja ustava, njemu samo ovo zapalo za oko. a moze i da mu se onako „dodikovski“ odbrusi. ocigledno da on nikom nista ovdje ne moze ...
Znate vi sve tumačiti kada su u pitanju regije,gdje su iole u većini građani.Tumaćite kako treba vezano za Genocidni entitet,za ostatak UZP a,pa da onda vidimo da ste za državu BiH.Ovako ste samo šuplja priča i rušitelji BiH,zajedno sa genocidašima i UZP ovcima.
AQmega pojeo sam sebi i drugo mudo! Prvo zbog Durakovicke, drugo zbog Inzka. Ostala mu samo rinaka!
Incko je vidio i procijenio stvari u KS i kakva je podla ujdurma od strane SDA i najpodlijeg kriminalca Fahra u toku kao i to sto se ne primjecuje da su ovi i Komsica nekim mjerama ucjenili da podrži Bakira i njegov klan kao i Scepu kojem je jedini i krajnji cilj pljačka ovog naivnog naroda
Kad SDA nebi imao najveću glasačku bazu sastavljenu iskljucivo od svojih ugljena koji kao paraziti piju krv i žive na račun ostalih gradzana kao i mrežu imama i IZ onda bi SDA možda bila negdje na cenzusu od 4% osvojeni glasova
Sad ce sda df i sbb sa snsdom traziti odlazak ohr
https://www.facebook.com/1897226447002006/posts/2919014501489857/
KLIX i njegov naslov , KLIX nije ni procitao sta pise u ocitavanju OHRa,ali je po nalogu Konakovica objavio naslov koja je laz!