Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta se vi mješate u naše stvari idite odavde više.
Nece moc, neda SDA, valja ganjat nacionalne interese..
i ovaj OHR stalno nešta upozorava i zahtjeva... pustite nas ljudi da tonemo dostojanstveno, nažalost izgubio sam svaku nadu da nam ima pomoći!
Trebali su im obecat´da ce dobit´ tamic svjezih banana, brze ce rijesit probleme, moraju se nekako i nasi politicari motivisat´ !!!
Aha probudio se i OHR da sada vidimo opstrukcioniste na djelu, neće se čuti živi jer će se bojati za svoje fotelje
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; molim Allaha dz,š da uputi čelnike OHR-a,da pogledaju kroz prozor nebi li sagledali gorući problem koji treba riješiti u Bosni,umjesto nekakvih imenovanja ukidanje aparthejda koji provodi vlada genocidne tvorevine tako i nazvane ,"srpska",da bi spriječili moguću eskalaciju i ovako do granice "pucanja konopa" dovedenog stanja u našoj zemlji. Molim Uzvišenog da im podari mudrosti da shvate da Bošnjački narod nisu oni koji sjede u vrhu,čiji interesi su sve drugo osim očuvanje svojih pozicija, neka su selam i salavat Zadnjem Poslaniku Muhamedu s.a.w.s, amin
krajnje je vrijeme da se vise zna ko je na vlasti a ko u opoziciji i ko koci a ko zeli da drzava ide naprijed.
OHR - kriminalna organizacija predlaže da odrade posao koji su platili FBiH.
OHR treba izbaciti iz Drzave