Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA mjesecima radi predizbornu kampanju za SDP. Kad SDA ode u mrtvu opoziciju 2014. crvena ruža će postati lokalni simbol slobode. Neće Bosna zaboraviti ko je s vlasti skidao kriminalce koji su nas dvadeset godina gušili.
nikad nismo bili u vecoj potrebi za beverick-om da sve politicare zatvorimo zajedno s njim u predsjednistvo!
Bosnjaci su postali NEPOSTOJECI mada su i dalje NAJBROJNIJI NAROD u SVOJOJ DRZAVI BIH-i ko , u svim drzavnim institucijama ko i nevladnim i medjunarodnim organizacijama, KOJI STE VI svi cjelokupno sa lagumdzijom JEDNE OPASNE HINJE I PERFIDNE GENOCIDNE HIJENE ! EU-* je ODMAH usvojila EMBARGO na oruzje za BIH-u 1992 znajuci DA JE JNA sa genocidnom srbijom barbara posjedaovala 5-u zalihu ORUZJA NA SVIJETU !znaci da je ta EU-a AUTOMATSKI UCESTVOVALA i PODRZAVALA NA AGRESIJU RBIH- i etnicko ciscenje i genocid nad Bosnjacima ZAJEDNO sa srbijom barbara ! HINJE STE svi iz EU-e i TO ONE SM.RDLJIVE, KAKO VAS NIJE SRAMOTA vise udarati po Bosnjacima i drzavi BIH-! PATOLOSKI i KOLEKTIVNI SRPSKI FASIZAM sirenja mrznje prema DRZAVI BIH-i, njenim drzavnim institucijama i Bosnjacima VAM OCITO ne smeta, NAPROTIV vi ucestvujete u njemu vasom sutnjom , SUTNJA ZNACI PODRSKA I ODOBRAVANJE ! Da Bog da vam genocidasi srbi u.bili vase najmilije vama i izdajicama Bosnjaka i BIH-e !
A funkcionirale bi sve vrijeme da upravo OHR, ondnosno Valentin Inzko, majmoončić ambasadora Majmoona, nije izbacio čitav jedan narod iz vlasti i u nju doveo pljačkaše i atentatore Lojanoviće te sljedbenike Ante Pavelića iz Hrvatske stranke poturica (HSP). Sad nam OHR dijeli savjete o tome kako da izađemo iz krize. Jadno.
Vi ste Inzko i OHR jedni od najveceg perfidnog nastavka etnickog ciscenja Bosnjaka i programirano djelovanje i EU-e za nestanak drzave RBIH-e i Bosnjaka ! ZASTO NISTE UPOTRBILI BONSKA OVLASTENJA ZA PONISTENJE USVAJANJA ZAKONA O REFERENDUMU U GENOCIDNOJ TVOREVINI PRIJE 3 godine !. PROVIDNI STE INZKO, takodje ZASTO niste upotrebili Bonska Ovlastenja I SKINUTI s politicke pozicije diktatora, agresora, fasiste, ekstremiste , mafijasa- kriminalca MILORADA DODIKA, on pljuje po drzavi BIH-i, Bosnjacima, negira genocid , terorise Bosnjake u genocidnoj tvorevini, placa i implementira vehabijske pokrete u genocidnoj tvorevini itd, * VI SAMO GLEDATE, SUTITE I PRIMATE SVAKI MJESEC 30 000 eura ! EU-*, OHR i Vi Inzko STE VISE NEGO PROVIDNI vasom ANTI Bosnjackom i ANTI BOSANSKOM POLITIKOM ! KAD CE VP-Inzko upotrebiti Bonska Ovlastenja i zahtjevati rusenje krvolocne i genocidne srpske crkve koja je silom postavljena na zemlji NANE FATE ORLOVIC ?!
Čudno se nešto događa,sad se pored slučajnog i šćepe,nešto žuri i OHR-u!
upravu si incko ni 95 nije bilo ovako
Ovo je smiješno, pa da je OHR poštovao Odluke institucija (izborne komisije) danas Federacija ne bi bila u ovoj sitaciji, pa bar je Izborna komisija funkcionirala bez blokada. Poslije suspenzije odluke Izborne komisije, sam je OHR napravio nered u F BiH, jer je ostavio na snazi nelagalnog predsjednika i nelegalnu Vladu. Mogao je i onda sačekati da odluku donese Sud BiH po žalbama na odluku Izborne komisije. Sad se igraju "prava"
SDA je pokusala blokada da ostane na vlasti. Napokon se i OHR sjetio da reaguje