Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divi mu cefa. 😐
ahhhhhhhhhhh
ban ulaska u EU i SAD , onemoguciti pristup bankama , mastercardu svim civilizacijskim vrijednostima, pa vi ste krivi sto vas svaka susa maltretira , imate moc koristite je
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo za Srbe. Tako se postupa sa kolonizatorima.
Bravo za patriotskog muslimana Denisa Šulića (pa makar bio i Dodikov)
Osunetiti još jednom!
Čuj isprdka.
Nek vidi svijet sa kakvim poganima živimo! ovi bosanski pravoslavci su pogan!
Ako su oni pogan vi ste onda proizvog njihovog probavnog sistema. Vjeru za veceru.
Majko moja mila, ovaj tip sa celom od dva prsta nam kroji sudbinu...Gdje ide ovaj svijet....
Bez brige, sad ce sankcije
Našao Dodik novu budalu!
Sva trojica vladara imaju svoje čakijare.
Sve u bajbok.
Hebe se njih,oni plate dobijaju a nas zajebavaju. Tako nam i treba, u Srbiji izađu na ulicu zbog zakona a ovdje ostale da žive budale, koji su na dobrim platama i znaš kako njega zanima politika. A sirotinja nema vremena od borbe za život.
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ove agresore. Vjerujte da je to najbolje što možete učiniti...
Jel on Denis on ne moze boti normalan
Hahhaha o cemu mi pricamo, OHR se ghovnima obraca cirlicom? Sve je ovo igra samo za glupe bosnje, koji OHR, koja amerika, zalibo ih neka stvar za jedoinstvo drzave...cak mislim da im vise odgovara stanje kakvo jeste ili je bilo od dejtona do danas.
Zvucis ko Zidov iz Varsavskog geta, dok preko zid gleda "normalni" dio Varsave : "niste fer, halo, niste fer".
Ma ti si zavrsio politicku karijeru balavac. OHR ce te smijeniti .
Treba prvo zube popravit
Denis je od 01.01.2022 na birou rs-a