Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za@EVROPU, Nije problem u Dodiku i Covicu,vec je problem sto Evropa ne smatre BiH drzavom,vec pokusnim kunicem za ispitivanje sirenja i suzbijanja teske Balkanske bolesti zvanoj islamo-fundamentalizam.
ja ne znam zasto se narod toliko cudi o postojanju OHR-a u BiH. Jedno je sigurno: dok poglavice vladajucih nacionalistickih rezima pozivaju na separatizam i secezionizam umjesto da samo SVOJ narod pogledaju u lice bez vrijedjanja onih DRUGIH bilo bi im jasno sta je narodu bitno i sta drzavi treba. Dok Dodik, Covic i drugi vode politiku zamazivanja ociju za odbranu sopstvene vladajuce stolice u BiH ne treba ocekivati da ce OHR napustiti BiH. Bas oni im daju razlog da ostanu u BiH.
strani placenici,bježte kucama..
-Ko je supalj pod usi taj se drzi za usi- Da li je Bosna suplja pod usi,a da li uopste ima usi ? Ima,ali one vasi ,pa je zato svako drzi za parazita.Ali ona nema svoje glave,pa ne moze imati ni usi na glavi.Posto nema glave,nema ni mozga,a time ni pameti.Glava BiH je OHR, a mozak Amerika i EU.A gdje smo to mi-pa mi smo usi [ili vasi kako vam je ljepse ], koje gamizu po dronjavoj kosulji takozvanoj BiH.
Vidi Incka, sto se udebljo. Mashala...
..DOK je OHR bice i Bosne .. nikada ne dati da OHR ode iz Bosne
Za ostanak OHR-a u nedogled, krivicu snose poslanici SNSD-a. Evropa i USA nisu naivni kako to misle plitkoumni kvazi socijaldemokrati iz entiteta, \"boljeg\" naravno, zvanog \"poubljaj, pokolji, otmi, protjeraj i zagradi\". OHR ostaje u BIH dok je tu i uzrok njegovog postojanja. P.S. kad smo već kod citiranja: \"Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Bože, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zločin i etničko čišćenje ostanu trajno nagrađeni. \" (Marko Vešović)
Šta smo onda mi? Lude? Nesrećnici? Najzamršeniji ljudi na svijetu. Ni s kim istorija nije napravila takvu šalu kao s nama. Do jučer smo bili ono što želimo danas da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kamo da gledamo unaprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rješenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo da se sačuvamo, a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo. (Meša Selimović o bosanskim Muslimanima)
mi muslimani moramo se boriti svim silama da OHR ili bilo koji tip protekotrata nad Bosnom ostane .. to jedini zalog da ce Bosna biti drzava a usput cemo dobiti vecu bespovratnu pomoc.. nekada su bili begovi , pa onda austrijske kancelarije, pa titini centralni komiteti a sada OHR ZIVIO OHR TISUCU GODINA
MOZE SVE ZATO STO JE OVO BOSNA osim kada je bila hriscanska prije TURAKA , Bosna nikada nije bila drzava uvjek je bila PROTEKTORAT.. Srbima je stalo da BOSNA bude prava drzava , , pvri put u istoriji odkada se islam pojavio na ovim prostorima, i zato hoce da OHR ode.. I sada kada kazu da SRBI ne vole BOSNU
Da Inzko ode, tek onda bi počele blokade i problemi. Srbi to naravno jedva čekaju, a upravo oni koče njegov odlazak jer ne pristaju na kompromis. Da su Srbi stvarno htjeli, visoki predstavnik bi daaavno otišao!
O austrijski konjusaru,da mi je i tvoja ledja vidjeti. Idi svom usnulom predsedniku Hajderu pa tamo siri demagogiju.