"BiH mora funkcionisati"
0
OHR odlazi, sankcije ostaju?
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kažu Yuga bila tamnica naroda?! Šta li je tek ovaj neželjeni protektorat surogat?
mission imposible...
PA ZASTO ONDA BIRMAO I PLACAMO TOLIKE POLITICARE U PREDSJEDNISTVU, PARLAMENTU, VIJECU MINISTARA I RAZNIM MINISTARSTVIMA, KAD DOBIJAMO NOVOG GUBERNATORA, KOJI CE IMATI APSOLUTNU VLAST KAO U SVAKOJ BANANA DRZAVI ??? O TEMPORA O MORES !!!
mi smo kao pokusni kunici
Hajte vise ne znam samo ni koji ce te nam k.... !!!!! Vrijeme je da ovo vise jednom za sva vremena rijesimo.........sad cemo Dodo vidjeti kome je u interesu da OHR ode a kome nije !!!!!!! SIKTER
Ne mrze se stanovnici razlicitih religija vec ih zavadjaju politicari kojima odgovara stanje ovakvo kakvo je!
OHR odlazi rat dolazi!
Radite sta hocete ali ne dirajte nasih 24%.
PROTEKTORAT bio kroz istoriju i izgleda da ce ostati. Jedino tako moze se sprjeciti kvroprolice ovdje. Mislim da nigdje na svjetu nema zemlje gdje se stanovnici po religiji tako mrze ..
Daj sto prije da se pravilno odcijepimo od jugoprolivije. Nek crknu ctnici, ustaše i jugonostalgicari. Nabijem vam Tita i milosevica na kolac
mazohizmu nikad kraja
Ovakvu, kakvu su je skrojili,BiH tesko da mogu pogurati i jaci igraci od ovih koji dolaze.Ovako koncipirana Zlocin osudjen,zlocin nagradjen nedaje optimizma ni jednom Bosancu kome je do Bosne.Sa ili bez OHRa moja drzava nemoze dalje jer je guse svakodnevno,to svijet vidi a ne reaguje.I sta sada, boriti se i nedozvoliti razbijacima tipa Dodika i Covica da ustrju u svojoj namjeri.