Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet deklatativna izjava, Dodik i Cvijanovićka se ismijavaju sa OHR-om, a Incko ništa ne smije preduzeti. Ovo je sva moć međunarodne zajednice, ovako je i Srebrenica predata koljačima u ruke
čekamo reakciju Američke ambasade
@Dσrnauszieher® jel misliš kao što su Hrvati rješili olujom ili Albanci na kosovu, to predlažeš
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sroza i ti Inzko tu svoju funkciju do samog dna ... Više te ozbiljno ne shvaća ni predsjednik MZ Paklarevo ... !!! De se uozbilji jadan i počni nešto radit ...
.republika srpska i srbi se moraju odbraniti od terorisata i alahovih ratnika iz sarajeva....
(1) Pa vidite valjda da je naveden OHR i onda niz ambasada, ali nije navedeno Vijece/Savjet za implementaciju mira (PIC) sto znaci da su Rusi blokirali aktivnosti ispred PIC-a, a to znaci da Visoki predstavnik ne moze donijeti nikakvu odluku. Vlada RS-a se vjerojatno savjetovala sa ruskom ambasadom prije nego su donijeli one zakljucke. Buduci da Rusi vec dugo vremena traze odlazak OHR-a jasno je da Visoki predstavnik nece nista raditi bez suglasnosti Ruske Federacije.
(2) Cak da Visoki predstavnik i donese neku odluku o smjeni kako ce provesti takvu jednu odluku? Koje ce snage fizicki izmjestiti legalno na izborima izabrane premijere, predsjednike itd. Neke policijske snage unutar BiH? EUFOR koji je smanjio snage na ukupno 600 ljudi? Bez suglasnosti PIC-a? Bez odobravanja Rusije? U danasnjoj situaciji? Bolje ne izazivati nove sukobe nego dogovorom sve rijesiti.
@lightshadow Da se Tuzilastvo BiH potrudilo pomesti malo tzv. Bosnjacko dvoriste mozda se sve ovo moglo izbjeci. I Sud BiH i Tuzilastvo BiH su pravili budale od obitelji zrtava na hrvatskoj i srpskoj strani. Sada smo tu gdje jesmo u velikoj mjeri zahvaljujuci njima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"fali" jedan BREAKING NEWS da naglasi dramatičnost i hitnost ...
U jednom se sa Dodom apsolutno slazem a to je da OHR pod hitno treba otjerati, oni su obicni turisti koji su tu da idu na utakmice, skijaju po planinama, posjecuju sajmove i izdaju po neku izjavu tipa zakon se mora poštivati što u prevodu znaci ko vas jebe ,nemaju vise autoritet i trebaju odjebati iz BIH, Dodo im se ruga u lice a oni mu mogu staviti samo soli na rep...
Postavlja se piitanje ko je jaci RS ili Ured visokog predstavnika, Delegacija Evropske unije/Ured specijalnog predstavnika EU, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država, Ambasada Velike Britanije, Ambasada Njemačke, Ambasada Kraljevine Holandije, Ambasada Španije, Ambasada Japana, Ambasada Turske, Ambasada Francuske, Ambasada Kanade i Ambasada Italije. Za sada RS!!!
Da se zabilježi zašto ćemo još godina imati OHR. Sve dok ova ideologija persistira postoji potreba za OHR-om, a to je navodno suprotno interesima RS: Pa zbog SNSD-RS politike ne možemo da se riješimo OHR-a.
Jeftina predstava Režima: Pokušaj zaštite kriminalaca iz vlasti, a ne osumnjičenih za ratne zločine piše: Slobodan Vasković Republika Srpska i njeni građani taoci su prestravljenih pripadnika Režima Milorada Dodika, spremnih da žrtvuju i narod i entitet ne bi li spasli svoje kože. http://slobodanvaskovic.blogspot.nl/2015/12/jeftina-predstava-rezima-pokusaj.html
EKSKLUZIVNO: Evo zašto SIPA ne smije da prčka po agencijama Srpske: http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/25273/ekskluzivno_dokaz_da_je_injac_znala_sta_se_desava_u_balkan_investment_banci.html Banke je odobrila 19,8 miliona KM kredita stranim kompanijama „Exclusiva General Roda Town“ Britanska Djevičanska ostrva, „Milson Capital Corporation“ Tortola, Britanska Djevičanska ostrva, „Forsite Benefiters“ Panama City, „Superstone Corporation“ Charlstown, „Norhlink“ Juneau USA, a za kupovinu akcija.
Uh jebote, pa sudeći po zakulisnim dešavanjima u Balkan Investment banci ovo više nije republika SRPSKA nego DJEVIČANSKA !
A gdje je Ambasada Rusije, oni ovo sve i zakuhavaju.
Gledaj sa kakvom gamadi Milosevic potpisa na zajednicku drzavu. Sada sm ubijedjen da su Jevreji u pravu sa palestincima. Znali su i tada da od te drzave nece biti nista, ali hoce da eksperimentisu, nece da moze.
http://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Oruzje-koje-su-koristili-teroristi-Zastava-izvezla-u-SAD/341631
Jako zabrinuti, sta ste vi dopustili da se seoske lole spdaju sa vama.
OTRCANO OD OHR_a.vuk dlaku mjenja ali cud nikada,medzunarodna zajednica je licemjerna bila i ostala.
.republika srpska i srbi se moraju odbraniti od terorisata i alahovih ratnika iz sarajeva....
@drinsy kokarda U SARAJEVU SU SVI ATEISTI.U SARAJEVU NEMA TERORISTA KAKO SU GAVRILA LIKVIDIRALI.
Srbe treba poštovat i samo tako možemo naprijed, kao i oni nas da poštuju.No ovdje je jasno da Dodik spašava svoju guzicu jer je Sipa i prije upadala u MUP RS. A ovo šprdanje sa OHR od strane Cvijanovićke je OHR sam kriv, Incko je totalno narušio autoritet i kredibilitet OHR a
predsednik Mile ce da vam kaze sta da uradite sa tim saopstenjem