Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U tom OHR - u vas treba sve redom popisati do jednog i ovakvi kakvi ste sad zajedno sa Inzkom netrebate ni postojati.Zali boze pare koje primate za svoj lupezluk i nerad.
@Muckalica. a zasto ocekivati da drugi rade za nas...evo prvo su uhljebi iz osa trebali hapsiti u startu svakog ko pokusava da destabilizuje djeli i pljacka drzavu...a oni prave raspored kad ce ko na godisnji...a kad se rasplamsa bit ce sta bi odjednom...i opet ce obicni narod da se bori...a uhljebi u logistike i minhensku udarnu...
Toliko si Dodo zasro da nas ni poplave vise ne mogu ujediniti....
Komšija,i ne treba...
Incko i njegova klapa u OHR-u moraju hitno mijenjati svoje lične stavove i počnu postupati po onoime što piše u "Dejtonu" i Bonskim ovlastima. Kakav PIK, kakvi bakrači. Najprije zabraniti švrljanje komšija i susjeda po Bosni!
Alarmantna situacija, u OHR-u su jako zabrinuti.
Kakav OHR i bakrači. Sad treba narod izaći , zelene beretke, patrioti,i zabraniti ulaz u grad Dodiku. Treba se ogledati na šiptare. Dodik će ići dok mu dopustaš Od političara Bošnjaka netreba ništa očekivat oni će sve prodati za vlast
Aman,dali Pincku treba sta pomoci???Previse se covik sekira u zadnje vrijeme.
Izjava OHR - a je smijesna, bezvrijedna i skupa. Jako skupa !!!
U pravu ste evo ja se sav naježio.
Incko ponovo zabrinut, treba cekati jos pola mjeseca do nove plate od 24 000 Ojra
pa dal je moguce da Incko nije cak ni zabrinut zbog ovakve izjave dodinja
Svi samo nesta pricaju, hoce li iko ista poduzeti
Vjerovatno su ovaj put jako jako jako zabrinuti
Jeste li zabrinuti mamu va vasu dok kidaju ovu napaćenu zemlju?
Dodik je dokazao da stranci ovdje nemaju nikakve koristi za BiH, osim licnih interesa. Referendum, 9 januar, vojska, Dodik 3:0 OHR :)
jesu li se zabrinuli opet grdne rane
ma ko se to meni zabrino?