Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OHR i Ambasada SAD-a u BiH: Nismo vidjeli tekst Krivičnog zakona FBiH > Zašta vi onda primate plate, dragi moji do moga>???
Usvajanjem ovakvog zakona o prakticno legalizovanju bazakonja od strane SDA, SDP-a i SBB-a, sto ide na ruku HDZ-u i SNSD-u u rusenje temelja svake drzave, a temelj svake zemlje je vladavina prava i borba protiv kriminala.
Cuj,Zakon u proceduri a ameri ga nisu videli,a Rusi se mesaju. 'em ti drzavu,ovi junaci sto odbranise Bosnu od druga dva ''agresorska ''naroda sada cekaju da im ameri urede drzavu!
Ovi iz OHR su izgleda pravi pataziti.Sve cekaju da im se na noge donese.Nista sami od sebe uradili nebi
Uradite nesto konkretno ili odjebite.😋
@Papagajj, sta da urade amerikanci za vas? Takvom narodu samo tutor treba,i to se pokazalo kroz istoriju. Zato pravite sebi drzavu i radite sta hocete.Dogovorite se sa Hrvatima i konacno ni vi a ni mi necemo imati vise problema.
@senkavetra i,,genocidni RS je dio Bosne. A postojace toliko dok Bosnjaci mogu,,gutati,,Dejton. To ti je da znas i,,RS,,nije ratni plijen. Konstruktivni su i Hrvati i Bosnjaci . Zahvalite se najvecem izdajniku Bosne Aliji Izetbegovicu da to,,genocidno,,zlo prizna. Od oca pa do sina. Proce oni a i njihovo. Orezivjela je Bosna i gorih dana i svi bi u njoj trbali da se osjecamo ugodno. Proce i Covicev,,fasizam,,.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukoliko ne ponište zakon kojim se štite počinitelji mita i korupcije, treba sve poslanike koji su glasali staviti na listi kriminalca kojima je zabranjen ulazak u EU i SAD ! Glasajte samo za stranke koje će prvo što će uraditi ukinuti voaj zakon kao i akcize i sve što je banda uradila, a zatim ih POHAPSITI ! Jer ako su na crnoj lsiti nemaju gdje pobjeć neg u RUSIJU , što Draganu Čoviću ne bi teško palo :) BAkir bi razumije se u Tursku !
DRAKONSKIM ZAKONOM PROTIV MITA , vladinim službenicima, policajcima, tužiocima i sudijama koje ga počine DESET pUTA VEĆE KAZNE NEG OSTALIMA BEZ MOGUĆNSOTI SKRAĆENJA ILI POMILOVANJA, pa nek UZIMAJU i nek DAJU policajcima, tužiocima i sudijama da se izvuku KAD BUDU UHAVEĆENI MITO, AKO OVI SMIJU DA GA UZMU PO OVAKVOM ZAKONU !! :)