Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nek 4ro testira a ne jedan iz kontenera... nije nuklearna fizika uzeti bris
Jel vam epidemiolog lijepo rekao koliko god zaradite za novu godinu,petostruko ce te vise potrositi na lijecenje korone
Koji?
Ma nema druge nego da se svi zarazimo i gotovo. Sapiru već 2 godine, kao brinu za nas,a jedina opcija je 5 vakcina koje te opet ne štite. Ko je ovdje lud?
Ja velikih budala majko mila
vlado ks, ministre steta, hocemo li sta po pitanju guzve napraviti. malo ste nas s ovom popravkom pruge ugusili. sad ovo. pa najbolje ce biti da na konjima jasemo kroz grad
Zar ima i danas naroda da vjeruje ovo njesra
Je li vam drago klošari sa klix.ba?
Danas se testirali u Drive Inn ambulanti Novi Grad oko 15h u krugu trolejbuske remize...čekali 3 minute !!!
Umjesto da dodjes das karticu i da ti uzmu bris, jok, oni hejbet pitanja postavljaju istih koje si dao doktoru. Koji Q? Mene sve zivo ispitali, koje simptome imam, od kad sam bolestan, jesam li bio ku kontaktu... Pa broj telefona (koji ne sluzi nicemu jer ne dobijes rezultate na viber nego moras zvat). Bruku vremena se potrosi na to. Skeniraj karticu i ZDRAVO, sta komplikujes zivot.
Kiše se, šmrče, zima je, sve je isto ali ništa isto nije... Čim vidiš čovjeka na ulici s maskom ili ove na testiranju, 90% su šanse da su vakcinisani.
A u apoteci 8,5 KM antigenski test pouzdan solidno za pola sata rezultat. Budale cekaju satima
14/ 15 maraka u Sarajevo apoteci
Nova godina
Cekas dva sata, a da odes u svoj dom zdravlja i zavrsis brzinski pcr test. To samo kod nas ima
Neki dan sam bio u domu zdravlja. Lik sto uzima birseve je tekao da su zadnji prioritet za analizu i da se ceka par dana rezultat pcr. Dok su drvie in prioritetniji i oni odma dobijaju rezultate
Neka masala.Ja se vakcinisao .Sad lagano bokalic, malo meze,kupus se ukiselio .Sta ti vise treba?
nasi gradjani
Evo pokazatelja da oni pustaju covid preko vakcina i preko zraka... Odvrnu kad treba da svijet pohrli dozama... i onda opet malo zavrnu i opet tako u krug... a svijrt sto crkaje od vakcina, nikom nista.
Ok, sad nema sumnje da si trol ili u krajnjem slucaju pobjegao iz ludare. Kako god, drago mi je da sam ovo vidio da ne ulazim u dublje rasprave s tobom.