Komentari (347)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U cemu je problem, ljudi dragi?! Ovo je zastava hrvatskoga naroda, Hrvati su svoji na svome u svojoj rodnoj grudi BiH koja je nasa draga domovina oduvijek i zauvijek, te zastava hrvatskoga naroda nikome normalnom u BiH ne smije i ne treba bosti oci. Ona je u BiH doma, bas kao sto su u BiH doma i etnicke zastave i bosnjackog i srpskog naroda. Unormalimo se i naucimo prihvatati i postovati jedni druge, a ne stalno izmisljati nekakve bijesne gliste. Veliki skup trazi veliku zastavu. Sve 5.
Sejfudinu Tokiću se sudi zbog isticanja zastave Republike Bosne i Hercegovine a ovim majmunima se ne sudi??? wtf????
Hvalili se srbin,hrvat,makedonac i bosanac sto imaju najbolje.Srbin nase su djevojke najljepse,makedonac mi imamo najbolje vino,hrvat nasa zastava herceg bosne je najljepsa i najveca,Bosanac pa mi imamo najboljou kitu,pa kako to pitaju ga ostali a bosanac ce sinoc sam dobro izjebo jednu Beogradjanku pa sam kitu opro sa vinom iz makedonije i dobro ga obriso sa najljepsom zastavom herceg bosne.
Kuda idu divlje svinje..
niko osim klixa nije ni vidio tu zastavu...
bjeda i olos ....
meni je najkomicnije kad neki "branitelji" pod ovom zastavom dodju u Sarajevo da traze nesto i niko ni mukajet. E neka onda, trabali su ovo postaviti na najvisi neboder u Sarajevu mozda bi Sarajevske pickice onda reagovale. A ja te "branitelje" dobro znam oni su sve cinili da padnu linije. Cetalji jave kad je napad i ovi se ispare. Hinje pogane
Svako tri mjeseca ako je potrebno podnositi krivicne prijave za ovaj cin. Svakim danom nam pokazuju da nisu odustali, kao i da nece odustati od ideje za koju su nedavno osudjena 6-torica i proglaseni krivim za UZP.
https://lyricstranslate.com/en/Neki-vole-vruce-Teska-vremena-lyrics.html Teška vremena, prijatelju moj Đavo ih odnio Teška vremena prijatelju moj Nisam prebolio
Jednom fašista uvijek fašista!!
Sto veci kompleksi, to veca zastava. Sto veca zastava to manje Hrvata u BiH. I onda se pitaju zasto. :)
Uvodničar dr.Ciril Ribičič : Geneza jedne zablude. Treba omladina da čuje i da čita ...Nek se zna, šta je i kako je bilo.
Jesu vala vise dosadni sa tom zastavom,peserem se posted nje!
Kompleks manje vrijednosti.
poserem se na onu svaku kockicu
UZP-ovce pucaju opasni kompleksi.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 💥💥💫 Počinje. Sutra, petak, 7.9.2018 u 19 h - Narodno pozorište Tuzla. Bujrum. #ijasamiskra