Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pretos basss tako i u Tuzli! Nazalost....ovo CDA hadalji koji su u njakim agencijama potrazuju drugu transu za 'projekat'.Sad uvlace njake privredne komore( CDA ), dok hebeni CDA BiHAMK naplacuje poziv!?!?!?! Ako krenes na put obavezno ponjeti cvaju za dopunu ili plati racun na vrijeme, jer kooo zna hoces li moci i STICI porazgovarati sa CDA BiHAMKO-m
Ako slucajno nazoves policiju na 122 u Sarajevu,oni ti obavezno daju drugi broj da zoves,tj. daju ti broj policijske stanice/opstine gdje se trenutno nalazis.Toliko o vaznosti hitnog broja i njegovog znacaja.
Najgore sto kad nazoves logicno da je hitno nesto ti njima sve ispricas. On saceka da ispricas i onda te prebaci pa i njima sve pricas. Mali šlager
Kažite entitetlijama da je ruski broj odmah će se složiti..
CDA BIHAMK treba da bude na prostoru cijele BiH! Zasto nije??? Pitajmo se !
"NEKO' IZ Pederacije je spickao 4.5 milioncica na ovaj 'projekat"!?! Wtf?? Sad treba druga transa! Nemojmo trcati pred rudu, jer su u talu iste strukture u RS-U i Pederaciji!!
Pored toga sto nam je potrebno i funkcionalno imati jedinstveni broj, potrebno je da CDABIHAMK!! Uvede besplatni broj!!!!!!!!!!!
Meanwhile u RSu medo raznosi poštu 😂😂😂
Hoce srBski broj 666😂
Svima paše samo Đikanima ne
zašto se ova komora u Federaciji BiH naziva samo na srpskom i hrvatskom tj Privredna/Gospodarstvena komora a nema svoj bosanski naziv iako je u FBiH??
Bravo
911 je brend
Jes brate ova Bosna prokleta zemlja
Kaže 30-60 minuta reakcije. Koje reakcije? Pa kad je sudar u sred Sarajeva treba im dva sata da dođu na uvid. Ideja je vrh i svaka čast ama praksa je potpuno druga priča. Ako još ima teže povrijeđenih, pa policija čeka info od bolnice, ma brate, ko sjednica parlamenta. Tri, četiri sata najmanje.
Zalosno je da se ovakve stvari politiziraju. Zalosno je sta se radi u 21 stoljecu. 2021 godini.