Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žali Bože lijepih ljiljana što ih zaprljaše gremlini iz SDA. Haram vam bilo. A sad čistiona. Biće Šeher ponovo ŠEHER bez vas, pacova.
Hvala Bogu. Nema krezave periferije da glasa, prpa od korone. Hvala koroni, napokon nešto pozitivno i od nje. Bravo ŠKOLOVANA OMLADINO.
cestitke za SDA Srebrenica naš dragulj na Drini Banovići pali i Kuko sa pda Visoko i piramide našeSarajevo trenutno 5 SDA 3 dojucerasnja SDA i 1 nasa stranka,ostaju lice i skole Mustafe Busuladžića i ostalih velikana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljudi jel ovo moguce!! Napokon je dosao ovaj dan!!! PRESRECNA SAM
Cuj trendovi.Ovo je cunami za sda i njihovo nakaradno rukovodstvo minderasa.
Uh sad idu ostavke u sda i kadrovsko pospremanje.Prvo oni najistureniji a gledamo ih vazda.Hahahaha.Pob8jedise vas ko diletante.A to vam isto sl8jedi na iducim izborima.Kako ste radili tako ste i crveni karton sebi obezbijedili.
Živ je Draža..... Umro nije!!!!
Zadati im završni udarac za 2 god. pa da se ponovo rodi neka nada...
Za dvije godine nastavak slijedi aBd :)
Pade sda ko s kruske.
Ko pobjedi u Hadžićima?
Gdje je Bake? Sakrio se u trezor? #Samo_pitam
Dolje zelena gov.na!!!!
Seljačka izjava seljačke stranke.
Narod kaznjava bagru .... To su vam rezultati vaseg nerada bagro ojadili ste nas narod ... Kaznit cemo vas i za respiratore i za Asima i Zulica i Kcus JA I ????
Prodana duša
koliko ste vi silni da ste sehidsko dijete ponovo uznemirili i ocekujete dobro vi ce te gore proc od jna
Kaje SDA na Fikretovim respiratorima 😂😂😂
Bakir nije mogao protiv sebe i svoje vizije kleptoman manije a da bi spasio sto se spasit može trebao je Fadila osudit i otpustit trebao je Asića osudit i otpustit i sve redom do Sebije da ne bude da je postavio svoju zenturinu na direktorsku funkciju UKCS da ona čija je diploma stečena na sumnjiv način upravlja zdravljem nacije