Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je i ovaj OHR nesto korisno uradio
Slatko li je slarko, Ljubit tajno...
Čim se probudim i vidim da sam živ počnem plakati, i tražim tabletu za smirenje..
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Padaj silo i nepravdo :D
Svi mi znamo ko su lopovi i koga trebaju hapsiti, ali nazalost nista od toga
Sve nebi li Irmu postavili, maslo nase stranke
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mozda sad jest nesto korisno uradio, ali mogao je u zadnjih 10 godina stoput ovako nesto da uradi, pa nije. zasto bas sada pocinje? da li je sad dobio odnekle vjetar u ledja ili je poceo da bude „neciji igrac“, to ne znamo ...
To se treba birati lutrijom ,koga izvuku iz bubnja, na sreću
Postavi se ti u ulogu BH BLOKA prvo su ih pljuvali iz SDA,nema sta im nisu nagovarali prije izbora,a sad kad vide da nemogu sami i da im treba BH BLOK odjednom izdajnici,a 12 godina zarili i palili sa HDZ-om.to je za mene licimnerje i ja nebi pristao nema sanse,imali su priliku da irmu izaberu nisu iz jednog razloga da budu blizi blagajni,nema to veze koje je nacionalnosti njihova je nacionalnost novac odavno provaljena.i ona stara poslovica na kraju Nemozes Ovce i Novce.
Po ko zna koji put “Živio protektorat”
Ako Bakir dodje tobe, Irma Baralija ce biti novi gradonacelnik Mostara od srijede 10.02.2021. god ili koji mjesec kasnije, jer dr. Zlatko Guzin nema sanse da bude gradonacelnik, posto Boska Cavar nece nikada glasati protiv interesa HDZBiH. Ona je rodjena u Sirokom Brijegu, slucajno kao i Dragan Covic.
Istjerati visokog predtavnika
nek je demokratski u rukavicama svakako narod nista ne zna
I kako da se ja sad ne slozim sa Dodikom, Evo zabrinuto pratim razvoj situacije u Mostaru
PRDE MURAT, NEMORE SE DURAT !!
OHR i Swarz se neće kaniti Mostara dok se ne izglasa za Irmu. Ona je jedina zaslužna što je grad slučaj izašao iz crne tame I najbolje je SDA I HDZ da idu u Podvelezje I Gorance da nastave čuvati krave okle su I došli davne 1992-e.Uša seljačine primitivne.
Gradonacelnica bi trebala biti Irma Baralija ako ne onaj ko je dobio najvise glasova a to je dr. Kordić ali nazalost ovi iz Koalicije ne zele da gradonacelnik bude Bosnjak koji nije iz SDA.
Kameni spavac.
Za dr. Guzina ce dati glas 11 iz Koalicije i njegova ljubavnica iz BH bloka i eventualno onaj 1 iz BH bloka sto nije dao glas Irmi Baraliji. To je 13 glasova. Za dr. Kordica ce glasati 13 iz HDZ-a. Ovi ostali i da budu suzdrzani opet je gradonacelnik dr. Kordic jer je mladji.
SDA, ako nece gradonacelnika Hrvata zna sta treba uraditi. Sve je na njima pa bujrum.
Momak je tu decenijama da bi milijarde isticale redovno u austrijske,italijanske i njemacke banke i da se mafija održava na vlasti.