Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj neko dojavio da je u parku preko 1000 ljudi. Joj kako ste ofirni. Ovo je ocigledno kazna Efendicu sto je napustio stranku. Neka inspektori takodjer nose kamere prilikom pregleda, jer znam sta sve rade.
Ne neko nego policija, lijepo pise
Jest i to Forto je kaznio Efendica što je napustio SDA, vjerovatno Dino rekao tako. Joj trojka ko vas ne zna platit ćete 2022 na izborima. SDA 💚💚💚
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
sto bi rekao Novalic, nije zatvoren, ali mu je zabranjeno da radi...
Ugostiteljskom objektu ili cijelom centru?
Ala mu ga Konakovic suknu pravo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prema slici, bašta kafića polu prazna...gdje je to kršenje epidemioloških mjera?!
Dobro i? Sta ako je 1000 ljudi??? Preko godinu dana prosipate jednu te istu suplju oko tih mjera i fol provodite.ih, a sta smo dobili??? 8000+ umrlih i propalu ekonomiju!!! Mrs tamo vise!!!
k'o sto neko rece, provjerite malo i Lokom i nacin zaposljavanja u istom, kao i javne pozive koje su objavili...
Da svi radite kao sto se prepucavate po medijima i hebete nas sve redom.....
Fuj! Tjeraju ljude sa otvorenog prostora.
Baš čudno, kako sad odjednom kad je Semir napustio SDA
Debilana sa debilnom vladom na celu.
Neka nacelnik djecijeg lica pokaze rjesenje ili bilo koji drugi akt o zatvaranju Centra kao dokaz da su inspekcije zatvorile objekat. Dokaz da je pregazio i usmrtio covjeka autom imamo a jos nije u zatvoru zbog ubistva. Pametnom dosta!
Lazi studenta sa prestiznom diplomom iz Malezije, ko u Travniku, nisi zavrsio ako se nisi upisao... svi znamo da je ovo stranka formirana da bude u koaliciji sa sda a prije toga da uzme glasove nezadovoljnika iz sda!!
Kako ste glupi vi debili jedni! Kakav Konakovic kakav Fadil i kakav Efendic, šta SDA, šta SDP i šta koji krc vise pisete bolesne komentare a nemate pojma? Dojavili su Gradjani koji su snimili sve na kameri i ima snimak! Pojma nemate!
Šta sam vam rekla! Nas narod po mentalitetu je primitivan! Nosite maske!
Nije zatvoren- samo smo zabranili ulaz i istjerali ljude. Fadilova logika- inače inspekcija nakon.odlaska Efendica sad.ima.da.kampune u Novom Gradu. Inspektori najkorumpiranija govna u BiH uz (Carinike.)
Zašto ne upadate na grupnjake po Sarajevu?
Jao sto danfa na baketa
Ne jedite govna kantonalna inspekcijo